עזרה| רישיון הגנה לאנדרואיד 11
-
אני מנסה להתקין את רישיון הגנה של רימון על גלקסי A31 וזה כותב לי לא ניתן להתקין אישור CA יש להתקין אישורים ממקומות מהימנים. לא התקנתי את האפליקציה רק את הקובץ הזה..
myca.crt -
@להבין-וליצור
נסה להתקין דרך ההגדרות התקן אישורים מ sd או דרך gmaul כך הוא מחשיב אותו כמקור מהימן
https://mitmachim.top/topic/26619/התקנת-תעודת-אבטחה-עבור-רימון-אתרוג-נטספארק-באנדרואיד/1 -
@להבין-וליצור יש לך רוט הכי טוב,
תכניס עם סייר רוט את הקובץ בסיומת 0 שהבאתי במדריך בתיקיה שמובאת שם ויעבוד לך מושלם, מניסיון.
עיין כאן https://mitmachim.top/topic/26619/התקנת-תעודת-אבטחה-עבור-רימון-אתרוג-נטספארק-באנדרואיד/1 -
@משה-144 אמר בעזרה| רישיון הגנה ל Galaxi A32:
@להבין-וליצור יש לך רוט הכי טוב,
תכניס עם סייר רוט את הקובץ בסיומת 0 שהבאתי במדריך בתיקיה שמובאת שם ויעבוד לך מושלם, מניסיון.
עיין כאן https://mitmachim.top/topic/26619/התקנת-תעודת-אבטחה-עבור-רימון-אתרוג-נטספארק-באנדרואיד/1אבל אין לי רוט
-
@להבין-וליצור תשלח לעצמך את הקובץ למייל, ואז תפתח (לא להוריד! לפתוח) אותו דרך האפליקציה ג'ימיייל וככה הוא חושב שזה מהימן.
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה| רישיון הגנה ל Galaxi A32:
@להבין-וליצור תשלח לעצמך את הקובץ למייל, ואז תפתח (לא להוריד! לפתוח) אותו דרך האפליקציה ג'ימיייל וככה הוא חושב שזה מהימן.
כן שמעתי על זה, זה רק במכשירים סינים? לא?
-
@להבין-וליצור תנסה
מה תפסיד... -
@להבין-וליצור
תנסה אצלך גם, אם לא יועיל לא יזיק
אבל תוכל לנסות גם להיכנס להגדרות > אבטחה > איפשהו שם אמור להיות התקנת אישורים מ sd
אצלי זה נמצא בהצפנה ופרטי כניסה, אבל בכל מכשיר זה שונה מעט.
שם תנווט בתיקיות המכשיר אל התעודה ותתקין לפעמים זה עוזר. -
@צדיק-תמים @משה-144 גם מ gmail זה לא נותן להתקין.
-
פוסט זה נמחק!
-
@להבין-וליצור הורדת את הקובץ או רק פתחת אותו? צריך לפתוח אותו
אם מורידים אין משמעות לזה שזה היה בג'ימייל -
@להבין-וליצור נסה להיכנס להגדרות - זיהוי ביומטרי ואבטחה - הגדרות אבטחה אחרות - התקן מאחסון המכשיר - אישור CA ותבחר את האישור שהורדת (עכ"פ אצלי זה עבד)
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה| רישיון הגנה ל אנדרואיד 11:
@להבין-וליצור הורדת את הקובץ או רק פתחת אותו? צריך לפתוח אותו
אם מורידים אין משמעות לזה שזה היה בג'ימיילאיך אפשר לפתוח? אני לוחץ וזה ישר מוריד..
-
@יושב-אהלים אמר בעזרה| רישיון הגנה ל אנדרואיד 11:
@להבין-וליצור נסה להיכנס להגדרות - זיהוי ביומטרי ואבטחה - הגדרות אבטחה אחרות - התקן מאחסון המכשיר - אישור CA ותבחר את האישור שהורדת (עכ"פ אצלי זה עבד)
זה כותב אותו דבר ברגע שאני בוחר..
-
@יושב-אהלים אמר בעזרה| רישיון הגנה לאנדרואיד 11:
בסוף עשיתי ככה:
ובחרתי באישור wi fi (לא יודע למה לפני זה לא ראיתי את זה). ואז בחרתי את הקובץ ורשמתי שם אישור, וזהו.. התקנתי. -
@להבין-וליצור אמר בעזרה| רישיון הגנה לאנדרואיד 11:
ובחרתי באישור wi fi (לא יודע למה לפני זה לא ראיתי את זה). ואז בחרתי את הקובץ ורשמתי שם אישור, וזהו.. התקנתי.
כעת הסינון של רימון עצמו לא יפעל
רק סינון של וויפי של רימון
אבל הסינון על המכשיר לא. -
@יושב-אהלים הרי זאת הייתה הבעיה שלא הצלחתי להתחבר ל wi fi, והקובץ הזה מיועד ל wi fi. איך בכלל אפשר להתקין על המכשיר עצמו אם לא שילמתי להם.. זה לא בחינם!?