איך אני יכול לשחזר את הסיסמה שלי בסטיק
-
@אלי-tza זה עשוי בשביל להקל על אנשים שרוצים להכנס להגדרות נגיד אתה מחובר אלין עם ויי פיי ורוצה לשנות משהו בהגדרות אתה נכנס ככה אבל בגלל שנטפרי גם נותנים לך משהו על הכתובת הזאת לכן זה מפנה אותך לשם צריך לבקש לנטפרי שיעשו משהו אחר נגיד 1.2.3.4.5
-
- כך אפשר להיכנס להגדרות רק אם אין אינטרנט. (מכל סוג, ראה סעיף 2) לא כזה עוזר.
- זה לא יכול להיות קשור לנטפרי כי המחשב מחובר קודם לסטיק ברשת פנימית והסטיק לנטפרי. אם הסטיק נותן כתובת 1.2.3.4 זה יגבור על כתובת חיצונית זהה כמו שהכתובת 192.168.8.1 הפנימית גוברת על כתובת חיצונית זהה.
- אגב הכתובת 1.2.3.4.5 לא עומדת בכללי התחביר של ip4.
-
@אלי-tza אמר באיך אני יכול לשחזר את הסיסמה שלי בסטיק:
זה לא יכול להיות קשור לנטפרי כי המחשב מחובר קודם לסטיק ברשת פנימית והסטיק לנטפרי. אם הסטיק נותן כתובת 1.2.3.4 זה יגבור על כתובת חיצונית זהה כמו שהכתובת 192.168.8.1 הפנימית גוברת על כתובת חיצונית זהה.
@אלי-tza אני חשבתי ש1.2.3.4 מעביר להגדרות רק כאשר אין כתובת חיצונית זהה
(אנו סוטים מהנושא...) -
סורי על ההקפצה , אבל זה עדיין רלוונטי [!] האם שאני מאפס ע"י הכנסת סיכה , זה מאפס רק את הסיסמה או עוד נתונים? תודה.
-
-
@אפרושי-מאיסורא איזה נתונים יש לך על הסטיק?? כמה גלשת אולי הגדרות APN וכו' לא משהו יותר מידי חשוב..
-
@אביב-לוין אמר באיך אני יכול לשחזר את הסיסמה שלי בסטיק:
@אפרושי-מאיסורא איזה נתונים יש לך על הסטיק?? כמה גלשת אולי הגדרות APN וכו' לא משהו יותר מידי חשוב..
לא יודע, רק מוודא..
-
@אפרושי-מאיסורא מאפס הכל. אבל כמו שאמר @אביב-לוין אין שם יותר מידי, קצת הגדרות, ארכיון SMS, וזהו בגדול.