למשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 )
-
@חלי אמר בלמשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 ):
אני ישמח אם מישהו יכול לעזור לי
אולי לאקי פאטצר
-
@חלי אמר בלמשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 ):
יש לי את זה במחשיר שלי אבל אני לא יודע מה לשנות כדי שזה ישתנה לי
לא יודע איך משתמשים?
יש מדריך!
https://mitmachim.top/topic/7944/מדריך-לפריצת-אפליקציות-ומשחקים -
@הנני-העני אמר בלמשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 ):
יש מדריך!
זה לא מה שהוא רוצה
-
יותר פשוט להוריד את המשחק פרוץ מ modroid.com ולסיים סיפור.
-
@אנונימוס-1 אמר בלמשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 ):
יותר פשוט להוריד את המשחק פרוץ מ modroid.com ולסיים סיפור.
בדיוק.
@חלי מה שם האפליקציה(משחק)? -
@הנני-העני אם אתה בלו"ז, יש מצב להוריד לי אספלט 8?
-
@אנונימוס-1 אמר בלמשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 ):
@הנני-העני אם אתה בלו"ז, יש מצב להוריד לי אספלט 8?
אתה מודע לכך שזה שוקל 2.8 ג"ב בערך?
אין לי אינטרנט טוב במיוחד.. -
@הנני-העני חשבתי שאתה על ראוטר..
-
@הנני-העני חשבתי שאתה על ראוטר..
זה לא המדד.
זה תלוי בכמה מ"ב יש לך בבדיקת מהירות.
נגיד אם יש לי 40 מב בראוטר בכללי אז ברור לך שלעלות לאינטרנט עבורך 2.8 ג"ב יקח לי כמה שעות טובות... -
@מפתחים אמר בלמשהו יש מושג האם אפשר לפרוץ קובץ apk ( לדוגמה יש לי משחק שמתחיל אם 100 דולר וברצוני לשנות את זה שיתחיל אם 200 ):
@הנני-העני אני צריך שיורידו לי משהו, אתה יכול ליצור איתי קשר (במייל בפרופיל שלי)
כמוש אמרתי , אין לי אינטרנט טוב.
אני לא הכתובת.
סליחה.
נ.ב אם זה משהו שעד 40 מב שאוכל לעלות לפורום + זה לא משחק + זה לא מאתר שחסום לי - אני יכול (אשתדל בלנ"ד ללא התחייבות.)