בקשה לתרגום
-
{העלתי כבר פוסט בנושא הזה בנושה בקישור פו אבל שם התייחסו רק לשאלה שניה שלי}
בבקשה אם יוכלו לתרגם לי את התמונת מסך זה מעוד יעזור לי תודה

-

@1000000000 זה משהו שקשור לחיבורים למחשב שזה מחובר למחשב ואני משנה פונקציות פעם זה מראה לי בתור מצלמה פעם זה מראה לי ציור של תליון בקיצור אני אשמח לקבל תרגום
-
@1000000000 זה משהו שקשור לחיבורים למחשב שזה מחובר למחשב ואני משנה פונקציות פעם זה מראה לי בתור מצלמה פעם זה מראה לי ציור של תליון בקיצור אני אשמח לקבל תרגום
@1000000000 אין מה לתרגם בזה כי זה רק מושגים למשל mtp אין לזה תרגום וכנ"ל כל המילים שם חוץ מ "modem" שזה "מודם"
-
@1000000000 אין מה לתרגם בזה כי זה רק מושגים למשל mtp אין לזה תרגום וכנ"ל כל המילים שם חוץ מ "modem" שזה "מודם"
-

-
-
זה הטקסט באנגלית
USBSettings USB Settings MTP PTP RNDIS + DM + MODEM RMNET + DM + MODEM RMNET + DM + MODEM + ADPL RMNET + DM + MODEM + ADPL(MDM) RMNET + DM + MODEM + ADPL + QDSS DM + MODEMוזה מה שגוגל טראנסליט תרגם
הגדרות USB הגדרות USB MTP PTP RNDIS + DM + מודם RMNET + DM + מודם RMNET + DM + MODEM + ADPL RMNET + DM + MODEM + ADPL (MDM) RMNET + DM + MODEM + ADPL + QDSS DM + מודם -
זה הטקסט באנגלית
USBSettings USB Settings MTP PTP RNDIS + DM + MODEM RMNET + DM + MODEM RMNET + DM + MODEM + ADPL RMNET + DM + MODEM + ADPL(MDM) RMNET + DM + MODEM + ADPL + QDSS DM + MODEMוזה מה שגוגל טראנסליט תרגם
הגדרות USB הגדרות USB MTP PTP RNDIS + DM + מודם RMNET + DM + מודם RMNET + DM + MODEM + ADPL RMNET + DM + MODEM + ADPL (MDM) RMNET + DM + MODEM + ADPL + QDSS DM + מודם@rrrr-0 אמר בבקשה לתרגום:
וזה מה שגוגל טראנסליט תרגם
@מפתחים אמר בבקשה לתרגום:
אין מה לתרגם בזה כי זה רק מושגים למשל mtp אין לזה תרגום וכנ"ל כל המילים שם חוץ מ "modem" שזה "מודם"
-
@rrrr-0 אמר בבקשה לתרגום:
וזה מה שגוגל טראנסליט תרגם
אין מה לתרגם בזה כי זה רק מושגים למשל mtp אין לזה תרגום וכנ"ל כל המילים שם חוץ מ "modem" שזה "מודם"
@מפתחים תודה ומה זה המושגים הללו יש לכם דרך להסביר
-
@1000000000 אמר בבקשה לתרגום:
ועדיין הוא התכוון לתרגום מושגים מה כל דבר עושה!
-
@מפתחים תודה ומה זה המושגים הללו יש לכם דרך להסביר
@1000000000 זה כל מיני סוגי חיבור, המוכרים זה mtp ו ptp ש mtp זה מחובר בתור מכשיר אנדרואיד (זה החיבור הרגיל) ו ptp זה נראה לי כמצלמה (אם אתה רוצה יותר מידע תבדוק בקישורים האלא (זה מחיפוש גוגל, לא בדקתי אותם כך שאני לא בטוח שכולם רלוונטיים לנושא)
http://www.restor.biz/p/usb-mtp-ptp.html
https://iw.omatomeloanhikaku.com/android-usb-connections-explained-mtp-ptp-and-usb-mass-storage-13036
https://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows8_1-hardware/חיבור/21319425-9c56-4783-bf81-3cb6264c808d)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות