גוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה
-
@הנני-העני אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
למי שיש רימון: שיתקין את הרשיון הזה myca.crt איך מתקינים? לפי המדריך הזה לאחמכ קחו את הקובץ רשיון שהורדתם ושימו אותו בכונן c. לאחמכ הריצו את זה בcmd כמנהל:
לא עבד לי.
התקנתי את התעודת האבטחה, והרצתי את הפקודה ולא עזר..
יש לי נטספארק שזה חסימה של רימון... -
@זלמן אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
@הנני-העני אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
למי שיש רימון: שיתקין את הרשיון הזה myca.crt איך מתקינים? לפי המדריך הזה לאחמכ קחו את הקובץ רשיון שהורדתם ושימו אותו בכונן c. לאחמכ הריצו את זה בcmd כמנהל:
לא עבד לי.
התקנתי את התעודת האבטחה, והרצתי את הפקודה ולא עזר..
יש לי נטספארק שזה חסימה של רימון...תנסה לבדוק האם יש חסימה על הכתובת המבוקשת
-
@a0533057932 אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
תנסה לבדוק האם יש חסימה על הכתובת המבוקשת
אשמח להסבר.
-
@זלמן אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
@a0533057932 אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
תנסה לבדוק האם יש חסימה על הכתובת המבוקשת
אשמח להסבר.
תבטל את ההגנה של נטספארק ותנסה להתחבר
עם אפשר
סימן שנטספארק חוסם כתובת רלוונטית
בנטפרי יש הקלטת תעבורה לבדוק דברים כאלה
בנטספארק יש כלי דומה? -
בנטספארק יש כלי דומה?
לא מכיר.
-
לא עובד לי הסקריפט של נטפרי
-
@אליעזר-לוי אמר בגוגל השיקה אפליקציית דסקטופ חדשה ל-Drive, ובקרוב תהיו חייבים לעבור אליה:
לא עובד לי הסקריפט של נטפרי
- מה בדיוק הרצת
- מה היה הפלט
-
-