עזרה | החלפת סוגריים בוורד
-
@dmp עובד!
מעולה!!!
אם תוכל גם לפנות ל"איך להוסיף שאילה בפקודה בוורד, ועוד." -
@dmp האם תוכלו לקצר את הקוד הנ"ל לקוד זה שכרגע זה עובד לי רק על המילים שמופיעות בלולאה בשורה מס' 1 למעלה בלי תוספת מילים ואני רוצה שזה כן יתאים לקוד הנ"ל של @מלאכת-מחשבת :
arrFind = Array("בראשית", "שמות", "ויקרא", "במדבר", "דברים") For f = 0 To UBound(arrFind) Selection.Find.Text = "(" & arrFind(f) & ")" Selection.Find.Replacement.Text = "{" & arrFind(f) & "}" Selection.Find.Wrap = wdFindContinue Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll Next
כמובן להכניס בתוך המאקרו וכנ"ל.
-
@dmp בטח שאפשר אני רוצה שתתאים את זה למצב הנ"ל , שבינתיים זה מחליף סוגריים רק אם בסוגריים יש רק את המילים בראשית וכו' בלי תוספת של עוד מילים ואני רוצה לדעת מה אני אמור לשנות בפקודה שהבאתי שישמש אותי כפקודה שהבאת שכן משנה סוגריים כל זמן שיש בהם מילים הנ"ל על אף שיש עוד מילים ...
תודה. -
@מגדלים
מבחינת הקוד זה זהה לקוד שהבאתי לעיל, חוץ משני הבדלים:
א. הטקסט של החיפוש והחלפה, תנסה להוסיף * לפני הסוגר השני, שהמשמעות היא לחפש "בראשית" שאחריו כל תו שהוא (או יותר מתו אחד) ואחר כך סוגר. וכן תעשה בטקסט של ההחלפה.
ב. עליך להגדיר שהחיפוש יתבצע עם תוים כלליים, ולכן תוסיף את השורה הבאה (בין שורה 5 ל-7):Selection.Find.MatchWildcards = True
כמו כן מומלץ להוסיף את השורות של ClearFormatting (שורות 2-3 בקוד שהבאתי למעלה) על מנת שהחיפוש לא יתבסס על עיצוב שהגדרת בעת חיפוש קודם, פעולה זו מוחקת את הגדרת העיצוב הנוכחית ומגדירה חיפוש ללא עיצוב.
אם זה עדיין לא עובד, פשוט תשתמש בקוד הנ"ל עם טקסט החיפוש של @מלאכת-מחשבת
בהצלחה!!! -
פוסט זה נמחק!
-
-