חשבון gmail שנחסם
-
חשבון הgmail שלי נחסם, והאפשרות היחידה לשחזור חשבון היא ע"י קבלת sms. הענין הוא שהמספר שמוגדר הוא מספר כשר שלא מקבל הודעות. אין אפשרות להודעה קולית. אשמח לדעת על אפשרות לקבלת הודעה מגוגל למספר כשר.
-
@רבקה-0 כדאי לנסות להזין את מספר הטלפון במקום את כתובת המייל.
מניסיון שלי במקרה כזה יש סיכוי סביר שתקבלו הצעה להודעה קולית. -
חשבון הgmail שלי נחסם, והאפשרות היחידה לשחזור חשבון היא ע"י קבלת sms. הענין הוא שהמספר שמוגדר הוא מספר כשר שלא מקבל הודעות. אין אפשרות להודעה קולית. אשמח לדעת על אפשרות לקבלת הודעה מגוגל למספר כשר.
-
@רבקה-0 בעבר הציעו כאן להיות בקשר עם גוגל ישירות ואז אחרי שמבררים שאכן הנך בעל החשבון הם שולחים איפוס סיסמא
-
-
@רבקה-0 אמר בחשבון gmail שנחסם:
איך ליצור קשר עם גוגל
https://about.google/intl/iw/locations/?region=north-america&office=tel-aviv
-
-
@big תודה על כל העצות... אין תגובה בגוגל, ניסיתי המון פעמים...אשמח לדעת דרך להשיג אותם.
האם גולן במכשיר c2 עדין מקבל sms? אפשרות שנתנו כאן בעבר ורוצה לדעת אם היא עדין קימת לפני שמנידת.@רבקה-0 כבר לא קיים
-
@רבקה-0 כבר לא קיים
@שלמה-ווייס זה אומר שאין דרך לקבל sms למספר כשר?
ואין גם דרך להשיג את גוגל?
2 האופציות שהיו פותרות את הבעיה.
בכתובת מייל שנחסמה יש לי מסמכים קריטיים שאין להם תיעוד ולכן האפשרות להתייאש לא קימת..
אשמח לשמוע כל רעיון, גם בתשלום. -
@שלמה-ווייס זה אומר שאין דרך לקבל sms למספר כשר?
ואין גם דרך להשיג את גוגל?
2 האופציות שהיו פותרות את הבעיה.
בכתובת מייל שנחסמה יש לי מסמכים קריטיים שאין להם תיעוד ולכן האפשרות להתייאש לא קימת..
אשמח לשמוע כל רעיון, גם בתשלום. -
@אהרן-שובקס עשרות פעמים..
-
-
-
-