עזרה, נמחק לי כונן אחרי התקנת ווינדוס
-
יש לי כונן חיצוני עם כמה מאות ג'יגה לפני כמה ימים ניסיתי להתקין עליו windows והכל נמחק....רציתי לשאול האם יש דרך לשחזר את החומר? ואם כן, איך? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!
-
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אילה-מרמרוש השתמשת עם הקשיח מאז?
-
@איציק-דייטש לא
הכנסתי אותו עוד פעם אחת למחשב, ראיתי שזה מה שקרה ולא נגעתי בו יותר -
-
@משחזר-מידע אין לי מושג דיסק קשיח של טרה אחת
-
@אילה-מרמרוש
או שתראה מה כתוב על הכונן
או שתסכל בניהול דיסקים \ crystaldisk-info -
@אילה-מרמרוש אמר בעזרה, נמחק לי כונן אחרי התקנת ווינדוס:
אין לי מושג
נו! אז בטח שלי אין מושג
לידיעה בלבד
קיימים היום בשוק כוננים חיצוניים (וגם פנימיים) שאם נמחק משו ואין מה לעשות איתם ברמה הביתית -
@משחזר-מידע אוקיי תודה בכל אופן
-
-
@אילה-מרמרוש אמר בעזרה, נמחק לי כונן אחרי התקנת ווינדוס:
יש לי כונן חיצוני עם כמה מאות ג'יגה לפני כמה ימים ניסיתי להתקין עליו windows והכל נמחק....רציתי לשאול האם יש דרך לשחזר את החומר? ואם כן, איך? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה!
כונן HDD או SSD ?
באם הוא כונן קשיח מסוג HDD, הסיכויים טובים יותר, אל תשתמש בכונן הזה בשום צורה, גם התקנת מערכת הפעלה היא דריסת קבצים אופיינית המקשה על תוצאות השחזור, העלה את הכונן המפורמט במחשב אחר, הרץ תוכנות שחזור מתקדמות,זה אמור לעבוד, הפעולה לא מסובכת אם אתה לא יודע או בטוח לעשות את זה, פנה לטכנאי מחשבים אפילו חובבן ( כמוני ) הוא יעשה את זה בקלות . -
@צבי-מחשבים אמר בעזרה, נמחק לי כונן אחרי התקנת ווינדוס:
באם הוא כונן קשיח מסוג HDD
כמעט
כנכתב לעיל
יש היום דיסקים קשיחים שהם יותר גרועים מSSD
מכיוון שהדיסק עצמו אחראי על המחיקה ואין אפשרות [כרגע] לבטל ע"י פקודה (כמו שאפשר בSSD) -
@משחזר-מידע אמר בעזרה, נמחק לי כונן אחרי התקנת ווינדוס:
@צבי-מחשבים אמר בעזרה, נמחק לי כונן אחרי התקנת ווינדוס:
באם הוא כונן קשיח מסוג HDD
כמעט
כנכתב לעיל
יש היום דיסקים קשיחים שהם יותר גרועים מSSD
מכיוון שהדיסק עצמו אחראי על המחיקה ואין אפשרות [כרגע] לבטל ע"י פקודה (כמו שאפשר בSSD)סתם מסוקרן, יש דרך לקבל תוצאות שיחזור מלאות בכונן SSD בכלים מתקדמים יותר, או שברוב המקרים המידע אבד לנצח ?
-
@צבי-מחשבים תלוי בדגם של הSSD
-
@אילה-מרמרוש הפתרון הכי טוב ( אם החומר שווה כסף ) לפנות לחברה ידועה שמטפלת בזה חברה יש לקוחות שממליצים!