בקשר לזיהוי מספר חסוי
-
אני רוצה לעשות שאם מתקשר לי מהמערכת אני יראה שזה מתקשר לי מהמערכת
למשל בתחילה עם 1+ כי הרבה פעמים אני לא עושה הפניה אבל אם למשל בדיוק התקשרתי
ואז זה כמו שנתקתי לו את השיחה ואז זה מופנה אלי וזה עולה לי יחידות ואני לא יודע אפילו
למשל אתמול דברתי עם מישהו 30 דקות וזה עלה לי 30 יחידות ואני אפילו לא ידעתי
היום אני בודק ואני רואה את זה,
אז אני חייב פיתרון לזה,אם יש למישהו תודה רבה -
@iva אמר בבקשר לזיהוי מספר חסוי:
אני רוצה לעשות שאם מתקשר לי מהמערכת אני יראה שזה מתקשר לי מהמערכת
למשל בתחילה עם 1+ כי הרבה פעמים אני לא עושה הפניה אבל אם למשל בדיוק התקשרתי
ואז זה כמו שנתקתי לו את השיחה ואז זה מופנה אלי וזה עולה לי יחידות ואני לא יודע אפילו
למשל אתמול דברתי עם מישהו 30 דקות וזה עלה לי 30 יחידות ואני אפילו לא ידעתי
היום אני בודק ואני רואה את זה,
אז אני חייב פיתרון לזה,אם יש למישהו תודה רבהזיהוי שיחה ניתן להגדיר את זיהוי השיחה היוצאת בארבעה אופציות. ברירת מחדל השיחה מנותבת עם מספר המחייג, כאשר המערכת מוסיפה את המספר 1 אחרי הספרה הראשונה, (ובמספר נייח מוסיפה את המספרים 16). לדוגמה באם המספר 0533133333 חייג למערכת והוציא השיחה, מי שיקבל את השיחה, יראה על הצג שמספר 01533133333 מחייג (ובאם המספר שחייג למערכת היה מספר 025001111, יראו על הצג שיחה ממספר 01625001111). ברירת מחדל כאילו מוגדר כך routing_your_id=add01 אם רוצים שהזיהוי יהיה המספר שמחייג וללא כל תוספת יש להגדיר routing_your_id=no01 אם רוצים שיופיע מספר המערכת יש להגדיר routing_your_id=did לתשומת ליבכם! המספר שיופיע זה מספר המערכת הראשית. לחילופין ניתן להגדיר מספר מיוחד שיהיה הזיהוי routing_your_id=special.0501234567 בדוגמה כאן הזיהוי שיופיע על הצג יהיה 0501234567. שימו לב!, הגדרה זו תעבוד רק במספרים משניים של המערכת, וכן ניתן לבקש מהשירות הלקוחות להוסיף מספרים נוספים שיוכלו להגדיר במיוחד.
ועוד דרך:
הודעה בצד העונה לפני התחלת השיחה ניתן לעשות שמקבל השיחה ישמע הודעה לפני התחלת השיחה, וזאת ע"י ההגדרה routing_answer_play=yes ההודעה המושמעת היא M1692 ברירת מחדל זה ג'ינגל של ימות המשיח כמובן שתוכלו להחליף להודעה משלכם על ידי החלפת ההודעה
-
@שמואל-ש יש אפשרות לעשות את הזיהוי ככה?
המספר שלו ובתחילה למשל מספר 9+
כי יש לי מספר וירטואלי ושם עשיתי בזיהוי של 1 או 16
ועכשיו אני לא ידע אם זה מהמערכת או ממספר וירטואל פלוסלא
אבל אתה יכול לעשות את הדרך השניה ולהחליף את ההודעה שתשמע בהתחלה ל-שיחה זו היא ממערכת..... -
@שמואל-ש אמר בבקשר לזיהוי מספר חסוי:
ולהחליף את ההודעה M1692 למה שאתה רוצה.
איך אני מחליף?
תעשה אותו דבר לאותה שלוחה על מספר הודעה ההיא.