עזרה | פתרונות בוורד
-
@yaakovsas ומה לעשות עם זה?
במקום מה? -
@מלאכת-מחשבת חשבתי שרצית לדפדף בלחצנים בלי להשתמש בעכבר, לא?
-
@מלאכת-מחשבת באותו מקום שבו עשית את ההקלטה יש אפשרות לעצור
-
@מלאכת-מחשבת אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
@לעכשיו אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
TAB
מה הכוונה במילה זו?
המילה הזו זה שפת תכנות של וורד
מי שיודע לכתוב בשפה הזו יכול ליצור קוד שעושה את כל הפקודות. (למעשה בהקלטת מאקרו נוצר קוד בשפה הזו) -
@גבאי אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
@מלאכת-מחשבת אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
@לעכשיו אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
TAB
מה הכוונה במילה זו?
המילה הזו זה שפת תכנות של וורד
מי שיודע לכתוב בשפה הזו יכול ליצור קוד שעושה את כל הפקודות. (למעשה בהקלטת מאקרו נוצר קוד בשפה הזו)אני התכוונתי ללחצן במקלדת
והוא מעביר בין לחצנים בלי לחיצה על עכבר -
@מלאכת-מחשבת באותו מקום שבו עשית את ההקלטה יש אפשרות לעצור
בקיצור, אתה לא יודע קיצורי דרך...
אז אבקש ממי שיודע אם יוכל להעלות...
וכן תשובות על השאילות הקודמות... -
@מלאכת-מחשבת יש קיצור דרך בחלון של הוורד למטה יש ריבוע
מה השאלות הנוספות -
@מלאכת-מחשבת יש קיצור דרך בחלון של הוורד למטה יש ריבוע
לא זכיתי להבין דבריך.
מה השאילות הנוספות
עיי' בפוסט הראשון https://mitmachim.top/post/353767 שכתבתי ...
-
@מלאכת-מחשבת יש למטה בשורת הניווט ריבוע קטן עי' בתמונה בצד ימין למטה ליד המיקום שכתוב מספר עמודים וכדו' (אם אין לך אז תעמוד על השורה הזו תלחץ לחצן ימני יש לך המון אפשרויות לסמן בוי מה יהיה בשורת הניווט.)
-
@מלאכת-מחשבת בשורת הניוט ללחוץ על הריבוע שרואים כמו בתמונה שהבאתי
אם אתה רוצה קיצורי מקשים יש אפשרות ב"אפשרויות וורד" התאמה אישית של רצועת הכלים לבחור קיצורי מקשים (רק שהשמות של הפקודות שם זה באנגלית ואני לא יודע לעזור לך בזה. -
@צדיק-תמים אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
@מלאכת-מחשבת לגבי 1 תוכל אולי עם ביטוי רגולרי (לא יודע אם וורד תומך ברגולרי)
אשמח אם תוכל להסביר לי יותר מה זה.
-
@dmp תודה על ההיענות!
אז ככה אני אתחיל ב2. הנ"ל כי זה מה שחשוב לי , לפעמים אני צריך להכיל בכל מיני טקסטים במספר מילים שסביב האות הראשונה יוחלף דהיינו למשל במילים "מלאכת מחשבת" אני צריך שהאות הראשונה משני מילים אלו יקבלו מילים מלפניהם ומלאחריהם, לדוגמא <A>מ<A>לאכת <A>מ<A>חשבת, וכמובן שזה רק הדוגמא ואני רוצה שלא יהיה מוגדר מראש איזה מילים יוחלפו אלא כשאני בוחר באמצעות העכבר שתים או שלוש מילים יוחלף האות הראשונה מכל המילים לטקסט מסביב לה המתוכנן מראש,
אשמח לתגובות ופתרונות... -
@מלאכת-מחשבת לאחר מחשבה, (אל תחשבו.. גם עד עכשיו חשבתי...!)
הפיתרון אמורה לבוא ממשהו כזה של חיפוש "<" שזה מראה על תחילת מילה בנוסף לאיזה תו -לא יודע איזה אשמח אם מישהו יוכל לעדכן, שמראה על אות אחד (ולא יותר.) ואז בהחלפה לשים קידוד אחד למשל "@1 " ולאחמ"כ "^&" =פי' 'הטקסט בתיבה חפש את' ואז שוב קידוד אחר מהראשון למשל "@2" וכמובן באמצעות "השתמש בתוים כלליים",
ואז החלפת הקודים שאיפה שכתוב "@1 "יתחלף ל<A> וכנ"ל, ואיפה שכתוב "@2 " יתחלף לערך אחר ,ודו'ק אשמח לתגובות וסיוע בהנ"ל. -
@מלאכת-מחשבת
תו בודד זה
?
נ.ב. טיפ אם אתה נכנס לחיפוש ל"מיוחד" יש לך שם את האפשריות האלו ואז אתה רואה איך הוא כותב את זה
-
@גבאי
לפי מה שהוא הביא למעלה לא נראה שזה יעזור עכ"פ במושכל ראשון. נשמח אם תרחיב לבאר דבריך במצב שתצליח לעזור ולתרץ ל @מלאכת-מחשבת .