עזרה| לא מצליח להתקין תוכנות במחשב.
- 
שלום 
 כשאני מנסה להתקין תוכנה, מופיע לי השגיאה הזו
  בנוסף, הרבה מהתוכנות לא עובדות. (שכבר מותקנות) בחיפוש גוגל על הקוד, אני לא מצליח להתקין את התוכנה שמופיעה. אשמח לעזרה 
- 
שלום 
  בנוסף, הרבה מהתוכנות לא עובדות. (שכבר מותקנות) בחיפוש גוגל על הקוד, אני לא מצליח להתקין את התוכנה שמופיעה. אשמח לעזרה @יוסי-הגאון אנטי וירוס השהית? 
- 
@יוסי-הגאון אנטי וירוס השהית? @שאול112 אמר בעזרה| לא מצליח להתקין תוכנות במחשב.: @יוסי-הגאון אנטי וירוס השהית? אדרבה, עד עכשיו הוא היה מושהה. 
 אני חושש שזה וירוסואני לא מצליח להתקין את איסט 
- 
שלום 
  בנוסף, הרבה מהתוכנות לא עובדות. (שכבר מותקנות) בחיפוש גוגל על הקוד, אני לא מצליח להתקין את התוכנה שמופיעה. אשמח לעזרה @יוסי-הגאון לי זה קרה הרבה פעמים ויכולים להיות לזה שתי סיבות פשוטות 
 או שחסר רכיב בהליך ההתקנה של התוכנה
 או שזה מיועד למערכת 64 ביט
- 
שלום 
  בנוסף, הרבה מהתוכנות לא עובדות. (שכבר מותקנות) בחיפוש גוגל על הקוד, אני לא מצליח להתקין את התוכנה שמופיעה. אשמח לעזרה 
- 
@יוסי-הגאון 
 ראית את מה שהובא בפורום מיקרסופט על הנל?
 מצרף:
  @הנני-העני אמר בעזרה| לא מצליח להתקין תוכנות במחשב.: רום מיקרסופט על הנל? 
 מצרף:ראיתי את זה, אני לא הצלחתי להתקין תודה רבה לכל הדואגים והעוזרים 
 בעצת @הנני-העני התקנתי על SSD, התקנה מחדש של ווינדוס
 וכן תודה ל @משחזר-מידע על העזרה.
 וא''א לשכוח את @אלישי שבעזרתו אני , וכל משתמשי מתמחים טופ, יודעים להתקין ווינדוס.(התקנתי אתמול, והיו באגים, אז היום התקנתי שוב... בפעם ה 36  ) )
- 
@הנני-העני אמר בעזרה| לא מצליח להתקין תוכנות במחשב.: רום מיקרסופט על הנל? 
 מצרף:ראיתי את זה, אני לא הצלחתי להתקין תודה רבה לכל הדואגים והעוזרים 
 בעצת @הנני-העני התקנתי על SSD, התקנה מחדש של ווינדוס
 וכן תודה ל @משחזר-מידע על העזרה.
 וא''א לשכוח את @אלישי שבעזרתו אני , וכל משתמשי מתמחים טופ, יודעים להתקין ווינדוס.(התקנתי אתמול, והיו באגים, אז היום התקנתי שוב... בפעם ה 36  ) )