עזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2
-
-
@מוטי-ברנד
קיצורים (לחצן שמאלי עליון), יעזור לך? -
@מוטי-ברנד
קיצורים (לחצן שמאלי עליון), יעזור לך? -
-
-
-
אני צריך שמישהו יערוך לי את התפריט הזה שיהיה גם נגן בארגונית menusettings.xml י
@משה-מזרחי @חברים:::
ואם מותר גם @מישהו-12
:::@מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט
-
@מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט
@שלמה-ווייס אמר בעזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2:
@מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט
בסוף זה מה שעשיתי תודה רבה רבה
-
אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט
אני הוספתי תפילון ושעון עולמי.. רק יישומים אפשר להוסיף או ש...?
-
אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט
אני הוספתי תפילון ושעון עולמי.. רק יישומים אפשר להוסיף או ש...?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות