עזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2
- 
אני צריך שמישהו יערוך לי את התפריט הזה שיהיה גם נגן בארגונית menusettings.xml י 
 @משה-מזרחי @חברים::: ואם מותר גם @מישהו-12 
 :::
- 
 :::@מוטי-ברנד אמר בעזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2: ואם מותר גם @מישהו-12 מותר. 
 אבל אני לא זוכר איך עושים את זה 
- 
@מוטי-ברנד אמר בעזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2: ואם מותר גם @מישהו-12 מותר. 
 אבל אני לא זוכר איך עושים את זה 
- 
 :::
- 
- 
@מוטי-ברנד 
 קיצורים (לחצן שמאלי עליון), יעזור לך?
- 
@מוטי-ברנד 
 קיצורים (לחצן שמאלי עליון), יעזור לך?
- 
- 
- 
- 
 :::@מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט 
- 
@מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט @שלמה-ווייס אמר בעזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2: @מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט בסוף זה מה שעשיתי תודה רבה רבה 
- 
@מוטי-ברנד ניתן להוסיף במקש ימני ע"י הוספה לתפריט הקיצורים ולאחמ"כ להגדיר בקובץ התפריט או בטלפון עצמו שיהיה במקש ניווט מסויים (בעצם אולי זה כבר נמצא בתפריט הקיצורים -לא זוכר) אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט @שלמה-ווייס אמר בעזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2: אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט אני הוספתי תפילון ושעון עולמי.. רק יישומים אפשר להוסיף או ש...? 
- 
@שלמה-ווייס אמר בעזרה| שינוי פרטים בתפריט של נוקיה C2: אבל לארגונית א"א להוסיף למיטב ידיעתי ע"י עריכת קובץ התפריט אני הוספתי תפילון ושעון עולמי.. רק יישומים אפשר להוסיף או ש...?