שעון חכם | המלצה
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי מספיק מידע.
אני מחפש שעון באזור ה 300 ש"ח, שיהיה איכותי ולא חד פעמי,
בעקרון אני רוצה אותו בתור גאדג'ט, לא צריך חיבור לווטסאפ וכו', רק בלוטוס, נגן, כושר.
כן חשוב המראה, שיראה כמו שעון רגיל = לוח עגול ולא מרובע, עדיפות לרצועה מעור.
כמובן שיתמוך בעברית.אשמח להמלצות מניסיון.
-
@moshe היי, אני חושב שאם זה רק בלוטוס, נגן, כושר, לא צריך כל כך המלצות, יש הרבה בשוק כאלה, עדיף שתסתכל באתר KSP אני קונה משם הכל, יש שם את כל החברות, מכל הסוגים והסגנונות, במחירים סבירים מאד, ויש גם אפשרות להזמין מאילת שזה יוצא לך ממש אפסי, וחוץ מזה יש גם הרבה הטבות לרוכשים, יש להם מאות סניפים בארץ ובאילת, ויש שם הסבר מפורט על כל מוצר בפירוט מדוייק. מומלץ בחום. הנה קישור לשם
https://ksp.co.il/web/cat/2085 -
@moshe כן ודאי, פה בארץ לוקחים יותר מהמע"מ בהרבה, גם על השכרת החנות וכל זה. הנקודה היא שאתה יכול למצוא באילת ביותר זול בהמון.
חשוב שתדע, ההזמנה מאילת היא ודאי רק למי שנמצא באילת בתשלום במקום ולא מהאתר. רק אתה יכול להזמין מאתר זה, ולקבל אותו שם בחצי מחיר, מה שאני עשיתי, ביקשתי מחבר שבין כה וכה נוסע לשם, שישלם מהכרטיס אשראי שלי והוא קנה לי את זה.
בעיקרון שתדע ההזמנה מאילת בKSP היא לתושבי אילת, זאת לא האחריות של KSP לוודא אם אתה תושב אילת או לא - זו אחריותך אם אתה לא תושב אילת, אתה צריך להצהיר את הקניה הזאת בסניף המכס ביציאה מאילת ולשלם עליו את המע"מ כחוק. בדיוק כמו כשאתה קונה משהו בחו"ל ואז חוזר לארץ וצריך להצהיר עליו בעצמך במסלול האדום. רק במקרה שלך שאתה קונה שעון חכם וזה פחות מ200 דולר, יש פטור לשלם מע"מ.