בעיה בהעתקת קבצים
-
@a0533057932 מה??????????
-
-
@שלומו-ש מצטער אבל לפי התגובות שלך אתה לא מכיר את הבעיה הנ"ל, תן למומחים ממך לעזור...
בקצרה, יש מערכת קבצים שנקראת FAT32 ויש מערכת NTFS כמובן שיש מעלות לכאן ולכאן, אבל יש חסרון בFAT32 שא"א להעתיק אליו קבצים מעל גודל של 4.5 ג'יגה, ולכן הפתרון היחיד הוא לשנות את סוג המחיצה ע"י פרמוט (או כאמור דרכים אחרות שלא מבטיחות שמירה על הקבצים). -
@a0533057932 יש אפשרות להמיר את המחיצה ע"י פקודה @אמיר הביא את זה פעם והוא אמר שלא נגרם נזק לקבצים
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
@a0533057932 יש אפשרות להמיר את המחיצה ע"י פקודה @אמיר הביא את זה פעם והוא אמר שלא נגרם נזק לקבצים
יש בעיה
שזה לא 100%
וזה כמו התוכנות לניהול מחיצות
ונשמע מדבריו שאין לו שום גיבוי לחומר -
אפשר להמיר ע"י פקודת CONVERT ב CMD
הסיכון הוא כמו כל פעולה על מחיצות מלאות ,
דרוש נפח מסויים פנוי כדי שהמערכת תצליח לבצע את הפעולה
גם תוכנות המחיצות למינהם עושות את זה , כנראה באותה הדרךכמובן שהדרך הבטוחה ביותר היא פינוי הדיסק פירמוט ל NTFS או EXFAT והחזרת החומר ,
אופציה נוספת , להקטין את המחיצה הקיימת ובשטח הפנוי ליצור מחיצה נוספת NTFS לצורך העברת קבצים גדולים כמו אלו
-
@a0533057932 אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
יש בעיה
שזה לא 100%אפשר מקור לזה?
כאן ראיתי חברה שממליצים לשמור בצד את החומר, אבל הם עשו מאות פעמים המרה דרך CMD ולעולם לא היה שיבוש אפילו אחד.
https://www.tenforums.com/drivers-hardware/94349-safe-convert-usb-drive-format-fat32-ntfs.htmlאגב, הבאתי מדריך על הנושא הזה כאן:
https://mitmachim.top/post/328900 -
@kingyos אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
יש בעיה
שזה לא 100%אפשר מקור לזה?
@משחזר-מידע אאל"ט נוהג לומר זאת
-
@yaakovsas אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
@שלומו-ש מצטער אבל לפי התגובות שלך אתה לא מכיר את הבעיה הנ"ל, תן למומחים ממך לעזור...
בקצרה, יש מערכת קבצים שנקראת FAT32 ויש מערכת NTFS כמובן שיש מעלות לכאן ולכאן, אבל יש חסרון בFAT32 שא"א להעתיק אליו קבצים מעל גודל של 4.5 ג'יגה, ולכן הפתרון היחיד הוא לשנות את סוג המחיצה ע"י פרמוט (או כאמור דרכים אחרות שלא מבטיחות שמירה על הקבצים).זה עד 4GB לי יש 4.09 והוא לא נותן
-
@a0533057932 ב"ה,
אני יראה מה אני יעשה:
א. או לפרמט.
ב. ליצור מחיצה בדרך מסוכנת.
ג. לחתוך את הסרט.
אני בע"ה יעדכן מה עשיתי.
לילה טוב!
תודה על העזרה!!! -
@אמיר אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
ליצור מחיצת נוספת NTFS עם
MiniTool Partition Wizardאיך? ומה זה יעזור לי. אשמח להסבר מפורט, אני די בור בנושא.
@אמיר אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
במדה ויש לך מספיק מקום פנוי בדיסק,
כמה GB?
-
בשביל ווינדוס XP לכאורה
אולי @משחזר-מידע יש לו הסבר יותר הגיוני ונכון(גם) החברות היצרניות יודעות שמדובר בזבל ולא מיועד רק לאיחסון שירים שיעבדו בנגנים
כל חומר אחר שתנסו לאחסן על אחריותכם בלבד -
@הנני-העני אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
@מאיר-2 אמר בבעיה בהעתקת קבצים:
@אמיר
ועוד שאלה, זה יופיע לי אחרי החיבור כשני כוננים?אם אתה מחלק כונן ל2 מחיצות ומקצה לכל אחת אות אחרת אז זה יופיע כ שני כוננים. כן.
ואם אני לא רושם אותיות לכל אחד?
את התוכנה שאמיר הביא הורדתי ממקום אחר, אבל אין בעיברית...