מחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?
- 
@שמח-לעזור אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: @יום_שמח איזה גופן אתה צריך? זהו שאני לא יודע בדיוק 
 לכן העלתי צילום מסך.
 זה המקום היחיד שהשתנה הגופן
- 
@שמח-לעזור אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: @יום_שמח איזה גופן אתה צריך? זהו שאני לא יודע בדיוק 
 לכן העלתי צילום מסך.
 זה המקום היחיד שהשתנה הגופן
- 
@שמח-לעזור אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: @יום_שמח לא השתנה שום דבר 
 תגיד אם יש הבדל:

תגיד לי אתה
- 
@הנני-העני אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: חיפשתי שם אבל לא יצא לי ברור 
 לחצתי על הקובץ הרגיסטרי וזה לא שינה כלום
- 
@yaakovsas אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: @יום_שמח לא מצליח להבין איפה אתה מסתבך. 
 יש לך כאן את הגופנים הבסיסיים של וינדוס תוריד אותם ותתקין.אוקיי את זה לא ראיתי 
 תודה
- 
@yaakovsas אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: @יום_שמח לא מצליח להבין איפה אתה מסתבך. 
 יש לך כאן את הגופנים הבסיסיים של וינדוס תוריד אותם ותתקין.אוקיי את זה לא ראיתי 
 תודה@יום_שמח אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: את זה לא ראיתי הובא בקישור הקודם שהבאתי.... 
- 
@יום_שמח אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: את זה לא ראיתי הובא בקישור הקודם שהבאתי.... @yaakovsas אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: @יום_שמח אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: את זה לא ראיתי הובא בקישור הקודם שהבאתי.... זה לא היה קישור ישיר לדרייב וכנראה לא ממש התעמקתי בקישורים שם 
 בכל אופן תודה
 בבדיקהאני יעשה עוד מעט הפעלה מחדש ואני יבדוק 
- 
@יום_שמח אמר במחקתי בטעות גופני מערכת ווינדוס 10 איך אפשר להשיג?: את זה לא ראיתי הובא בקישור הקודם שהבאתי.... @yaakovsas סודר