גופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד
-
@יום_שמח אם תפרסם יתפסו סתם בשבילך מצידי תעשה מה שאתה רוצה
לעיניינו תוכנה לעימוד זה אינדיזיין של אדובי אבל היא לא כל כך פשוטה למי שלא מתמצא בתוכנות אדובי היא תוכנה מקצועית יש גם את תג תוכנה בעיברית אבל ישנה ולא נראית לי מקצועית כמו אינדזיין לא יודע אף פעם לא השתמשתי איתה בנוסף רחמים מפתח עכשיו תוכנה בעיברית לעימוד רק שיש לו עוד הרבה זמן לגמור לתכנת אותה אבל כשיש אינדזיין מי צריך חיקויים אולי רק לאלו שמעמדים ספרי קודש נטו יהיה בכך תועלת
סורי על החפירה -
@דניאל-ביטון אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
@יום_שמח אם תפרסם יתפסו סתם בשבילך מצידי תעשה מה שאתה רוצה
לעיניינו תוכנה לעימוד זה אינדיזיין של אדובי אבל היא לא כל כך פשוטה למי שלא מתמצא בתוכנות אדובי היא תוכנה מקצועית יש גם את תג תוכנה בעיברית אבל ישנה ולא נראית לי מקצועית כמו אינדזיין לא יודע אף פעם לא השתמשתי איתה בנוסף רחמים מפתח עכשיו תוכנה בעיברית לעימוד רק שיש לו עוד הרבה זמן לגמור לתכנת אותה אבל כשיש אינדזיין מי צריך חיקויים אולי רק לאלו שמעמדים ספרי קודש נטו יהיה בכך תועלת
סורי על החפירהתוכנת תג יותר טובה מוורד?
-
@דניאל-ביטון אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
@יום_שמח אין לי מושג היא מאוד ישנה אבל היא במיוחד לעימוד אז אולי אבל רק אולי כן
היא חינמית
?
מאיפה ההורדה? -
@יום_שמח לא היא לא חינמית בכלל וגם לא זולה זה אתר החברה https://www.kubi.co.il/blog/category/15141493149915041514-15141490-150014921493151214911492 ושם רשום את המחיר שלה
תאמת לא יודע מי הפרייאר שיקנה אותה -
@יום_שמח
אם אתה יוצר קונטרס שאין לך חשש שיתפסו אותך על גופן גנוב - משמע שאין זה משהו נפוץ ביותר, וכנראה שאינו מיועד להימכר.
אם כן, וורד מעולה לעימוד שלה.
כלומר, מי שקצת יודע להשתמש בוורד - יכול לעמד בו עימוד בסיסי +.בהצלחה רבה.
עריכה: אני מעמד לעצמי וכן דברים לתפוצה קטנה. והכל רק בוורד.
-
@אינטרקום אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
@יום_שמח
אם אתה יוצר קונטרס שאין לך חשש שיתפסו אותך על גופן גנוב - משמע שאין זה משהו נפוץ ביותר, וכנראה שאינו מיועד להימכר.
אם כן, וורד מעולה לעימוד שלה.
כלומר, מי שקצת יודע להשתמש בוורד - יכול לעמד בו עימוד בסיסי +.בהצלחה רבה.
עריכה: אני מעמד לעצמי וכן דברים לתפוצה קטנה. והכל רק בוורד.
אני מסתדר כעיקרון עם וורד אבל יש לי שני בעיות
א. באופיס 2019 יש משום מה גופנים לא נתמכים
ב. כשעושים שני טורים בחלק מהמקרים הם לא מסיימים בשווה -
-
@יום_שמח אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
תוכנת תג יותר טובה מוורד?
זה כמו שתשאל אם צייר טובה יותר לעימוד מתג
כן, יש אפשרות לעמד בוורד וגם בצייר
אבל מה לעשות זה לא תוכנות לעימוד
תג מיועד לעימוד
והיא תוכנה פצצה -
@משחזר-מידע כן, ודאי, נכון, צודק, וכו'. תכל'ס אני הוצאתי 8 כרכים בנושא מסויים קרוב ל2000 עמודים, רק בוורד!!! יצאו ספרים יפהפיים! אה, שכחתי לציין, גם לכבוד הבר מצווה של בני הוצאתי סידור מאיר עיניים ומעוצב מדהים כולל כריכה, נכון, בוורד! אז אין את כל האפשרויות וכו' וכו' ומה שבאמת צריך זה עם הרבה קומבינות אבל אני עושה את זה מעל 17 שנה ואני לא מתכוון לעבור לתוכנה אחרת.
-
@aharontz אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
נכון, בוורד! אז אין את כל האפשרויות וכו' וכו'
וגם כתבתי:
@משחזר-מידע אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
כן, יש אפשרות לעמד בוורד וגם בצייר
אבל זה העניין!
אין טעם להמציא את הגלגל ולעבוד קשה בתוכנה שהיא לא מיועדת לזה כשיש דברים מוכנים שאחרים כבר השקיעו
ועל זה נאמר ויבוזו זרים יגיעו -
@משחזר-מידע סבבה! לך על זה!!!
-
@יום_שמח אמר בגופנים לקונטרס ותוכנה לעימוד:
אני מסתדר כעיקרון עם וורד אבל יש לי שני בעיות
א. באופיס 2019 יש משום מה גופנים לא נתמכים
ב. כשעושים שני טורים בחלק מהמקרים הם לא מסיימים בשווהא. אלו גופנים ישנים, שהחל מוורד 2013 מיקרוסופט החליטו שלא לתמוך בהם יותר.
ב. יש לי תוסף שנקרא 'יישור טורים' ראה כאן לרכישה היה איתי בקשר: yaakobov001@gmail.com