עזרה | איך מתפטרים מתוכנת StartIsBack
-
אני עם גירסת הביטא של ווינדוס 11 למשתמשי אינסיידר
התקנתי תוכנה זו של תפריט ההתחלה שהביא @יוסי-מחשבים שעובדת על ווינ' 11
למעשה לא עבדה כהוגן
הסרתי עם Revoומסתבר שעם ההסרה שלה עפו מהמחשב גם שורת המשימות, סייר הקבצים החדש, תפריט ההתחלה, וההגדרות
כל אלו כעת אינם קיימים במחשב
סייר הקבצים הוא הישן, ההגדרות אינן נפתחות (ניסיתי דרך הקיצור להגדרות שנמצא בסייר הקבצים > מחשב זה), תפריט ההתחלה גם לא דרך כפתור Win, כל זה גם אחרי כמה הפעלות מחדש, ובשני המשתמשים. בנוסף נוצרו כל מיני באגים בסייר הקבצים כמו חוסר יכולת לפתוח תיקיות.הורדתי ISO של ווינ' 11 ע"מ להתקין, אבל התקבלה הודעה שהמערכת לא תומכת בתוכנה זו, פנה למפתח התוכנה.
צרבתי על דיסק אונקי עם רופוס על מנת להתקין נקי, (אגב, האם הרשיון שיש שלי (מחשב נקנה עם ווינדוס חוקי) יישאר בהתקנה כזו?)
--
תוך שאני כותב זאת, נפלה לי מחשבה להתקין שוב את תפריט ההתחלה הנ"ל
והפלא - הכל חזר לקדמותוהשאלה היא איך אני מתפטר מהתוכנה הזו מבלי להעיף בדרך גם את תפריט ההתחלה, שורת המשימות, ההגדרות וכל העניינים?
-
@ישראליק אמר בעזרה | איך מתפטרים מתוכנת StartIsBack:
אני עם גירסת הביטא של ווינדוס 11 למשתמשי אינסיידר
התקנתי תוכנה זו של תפריט ההתחלה שהביא @יוסי-מחשבים שעובדת על ווינ' 11
למעשה לא עבדה כהוגן
הסרתי עם Revoומסתבר שעם ההסרה שלה עפו מהמחשב גם שורת המשימות, סייר הקבצים החדש, תפריט ההתחלה, וההגדרות
כל אלו כעת אינם קיימים במחשב
סייר הקבצים הוא הישן, ההגדרות אינן נפתחות (ניסיתי דרך הקיצור להגדרות שנמצא בסייר הקבצים > מחשב זה), תפריט ההתחלה גם לא דרך כפתור Win, כל זה גם אחרי כמה הפעלות מחדש, ובשני המשתמשים. בנוסף נוצרו כל מיני באגים בסייר הקבצים כמו חוסר יכולת לפתוח תיקיות.הורדתי ISO של ווינ' 11 ע"מ להתקין, אבל התקבלה הודעה שהמערכת לא תומכת בתוכנה זו, פנה למפתח התוכנה.
צרבתי על דיסק אונקי עם רופוס על מנת להתקין נקי, (אגב, האם הרשיון שיש שלי (מחשב נקנה עם ווינדוס חוקי) יישאר בהתקנה כזו?)
--
תוך שאני כותב זאת, נפלה לי מחשבה להתקין שוב את תפריט ההתחלה הנ"ל
והפלא - הכל חזר לקדמותוהשאלה היא איך אני מתפטר מהתוכנה הזו מבלי להעיף בדרך גם את תפריט ההתחלה, שורת המשימות, ההגדרות וכל העניינים?
רציתי לכתוב תתקין שוב וראיתי שכבר עשיתי
תסיר רגיל ולא עוזר תתקין שוב נסו אולי למנוע העלה בהפעלה דרך ריבו -
@ישראליק רק אציין שהתקנתי והסרתי עם ריבו ורק מה שקרה זה שההתחל של Win10 חזר
-
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה | איך מתפטרים מתוכנת StartIsBack:
@ישראליק רק אציין שהתקנתי והסרתי עם ריבו ורק מה שקרה זה שההתחל של Win10 חזר
מעניין
Win10
התכוונת 11?
-
-
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה | איך מתפטרים מתוכנת StartIsBack:
התכוונת 11?
לא, 10
אחרי שהסרת חזר של ווינדוס 10?
לא מחקת רג'יסטרי, נכון?
אני כן
אציין שבינתיים כן עובד לי תקין, אפשר שהתקלה שהיתה היא חלק ממכלול העניין שמדובר בגרסה פחות יציבה -
אחרי שהסרת חזר של ווינדוס 10?
כן
לא מחקת רג'יסטרי, נכון?
מחקתי
-
@יוסי-מחשבים יש לך הסבר לזה?
-
@יוסי-מחשבים יש לך הסבר לזה?
בעיות ברישום, זה כבר קרה לי בעבר, שההתחל של ווינדוס 10 חזר.
אני משער שבגירסה הזאת חסר עוד הרבה הגדרות שיהיו בהמשך