אנשי קשר של המייל - הצעה
-
כמה פעמים קרה לך שחיפשת מלא זמן על חיפוש כתובת מייל?
חשבתי על רעיון מעניין (לדעתי..), כל אחד שולח את קובץ האנשי קשר שלו מחשבון גוגל לאדם מסויים, הוא מחבר את הכל, ושולח חזרה לכולם רשימה של הממון אנשי קשר, ויותר לא צריך להסתבך...
אשמח לקבל תגובות על הרעיון... -
@אליהו-ג אמר באנשי קשר של המייל - הצעה:
חשבתי על רעיון מעניין (לדעתי..), כל אחד שולח את קובץ האנשי קשר שלו מחשבון גוגל לאדם מסויים, הוא מחבר את הכל, ושולח חזרה לכולם רשימה של הממון אנשי קשר, ויותר לא צריך להסתבך...
אשמח לקבל תגובות על הרעיון...אין לי-ונראה לי להרבה-שום אינטרס לחשוף את רשימת אנשי הקשר שלי.
זה גם יגרור הרבה ספאם. -
אשמח לקבל תגובות על הרעיון...נגד מוחלט
מתכון רק לנזק -
@מישהו12 כוונתי ליצור תוכנה (או אתר) של רשימת אנשים וכתובות מייל, וכך לא תהיה אפשרות לספאם, (משהו כמו האגרון...)
למה נדמה לך שלא יהיה ספאם
יש סיבה לכך שעוד לא יצרו ספר טלפונים של מיילים -
@a0533057932 אמר באנשי קשר של המייל - הצעה:
יש סיבה לכך שעוד לא יצרו ספר טלפונים של מיילים
נגיש לציבור... אחרת איך לכל חברות המחשבים בארץ (סתם... אחת ספציפית) יש את המייל שלי כשמעולם לא יצרתי איתם קשר?
ולא עוזר להתנתק מהרשימת תפוצה שלהם, הם שולחים שוב ושוב ושוב? -
@מישהו12 אמר באנשי קשר של המייל - הצעה:
@a0533057932 אמר באנשי קשר של המייל - הצעה:
יש סיבה לכך שעוד לא יצרו ספר טלפונים של מיילים
נגיש לציבור... אחרת איך לכל חברות המחשבים בארץ (סתם... אחת ספציפית) יש את המייל שלי כשמעולם לא יצרתי איתם קשר?
ולא עוזר להתנתק מהרשימת תפוצה שלהם, הם שולחים שוב ושוב ושוב?כי הסתכלת פעם באתר שלהם \ חברת בת \ חברה בשיתוף פעולה \ להמשיך?
ואם ביקשת להפסיק ואתה עדין מקבל אתה יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות
נ.ב. הם לא יודעים מי אתה
אלא יש להם מאגר של כתובות מייל
זה דבר שניתן להשיג