בקשה | הדרכה לבניית פורום phpBB
-
@תמיד-בשמחה-0 יצר מזה עכשיו מדריך חדש בפורום אחר
אבל לא נתן קרדיט ללוי יצחק ולפורום כאן .
אם יש למישהו חשבון שם יכתוב לו בצא'ט לתקן .:::
אפילו השגיאת כתיב מועתקת
עכשיו אתo

.
:::
-
@תמיד-בשמחה-0 יצר מזה עכשיו מדריך חדש בפורום אחר
אבל לא נתן קרדיט ללוי יצחק ולפורום כאן .
אם יש למישהו חשבון שם יכתוב לו בצא'ט לתקן .:::
אפילו השגיאת כתיב מועתקת
עכשיו אתo

.
:::
-
@שמואל123 חשבתי כך ומסתמא גם @תמיד-בשמחה ו @תמיד-בשמחה-1 זה אתה פשוט לא ידעתי באיזה שם משתמש אתה באמת משתמש בשביל לתייג אותך בכל אופן נראה לי שאתה צריך לתת קרדיט ל @לוי-יצחק ול @ntz ובאופן כללי למקום בו קראת על זה עיין בחוקים שם
-
@שמואל123 חשבתי כך ומסתמא גם @תמיד-בשמחה ו @תמיד-בשמחה-1 זה אתה פשוט לא ידעתי באיזה שם משתמש אתה באמת משתמש בשביל לתייג אותך בכל אופן נראה לי שאתה צריך לתת קרדיט ל @לוי-יצחק ול @ntz ובאופן כללי למקום בו קראת על זה עיין בחוקים שם
@avi-klaine אמר בבקשה | הדרכה לבניית פורום phpBB:
צודק
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@XXXX XX אמר בבקשה | הדרכה לבניית פורום phpBB:
@avi-klaine כי הראשון היה בעייה שלא היה אפשר לכתוב פוסטים וכול השאר בגלל שהרחיקו אותי
תעשה חושבים למה הרחיקו אותך
הפתרונות שלך הם בית חולים מתחת לגשר... -
@שמואל123 אמר בבקשה | הדרכה לבניית פורום phpBB:
מי שהוא יכול לעלות מדריך לבניית פורום phpBB?
כמו פורום מתמחים הישן
**
מה הכתובת שלו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות