תוכנות פרוצות ? זהירות!!!
-
@DANI123 אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
@FSHLOMO אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
לי היה תוכנה EaseUS Data Recovery Wizard
שהאנטי וירוס הוריד לי!האנטי וירוס מוריד על ימין ועל שמאל כמעט כל קראק ותוכנה פרוצה הוא מזהה כוירוס לא תמיד צריך להתיחס
תלוי מה הוא כותב היה לי כאן נידון עם מישהו על פורמט פקטורי והוא הוכיח לי שסיבת החסימה שם היא לא וירוס וכו' משא"כ בחלק מהקראקים מה שאומר אולי שיש בזה כן איזה צד של וירוס- אני מדבר מסברא וקצת עיון לא מידיעה ובדיקה מעמיקה
-
@גאון אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
@DANI123 אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
@FSHLOMO אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
לי היה תוכנה EaseUS Data Recovery Wizard
שהאנטי וירוס הוריד לי!האנטי וירוס מוריד על ימין ועל שמאל כמעט כל קראק ותוכנה פרוצה הוא מזהה כוירוס לא תמיד צריך להתיחס
תלוי מה הוא כותב היה לי כאן נידון עם מישהו על פורמט פקטורי והוא הוכיח לי שסיבת החסימה שם היא לא וירוס וכו' משא"כ בחלק מהקראקים מה שאומר אולי שיש בזה כן איזה צד של וירוס- אני מדבר מסברא וקצת עיון לא מידיעה ובדיקה מעמיקה
ממש @גאון יגאון!
-
לגבי ירון
בדקתי תוכנה שלו
אדוב פרמייר
ערכתי וידאו ,ויצאתי אותו
נוכחתי בדבר מדהים ומזהיר!!!
התוכנה הנ''ל עובדת ללא שום צורך ברשת
אך באותה עת שהמחשב היה מחובר לרשת
ראיתי במנהל המשימות שיש מקסימום העלאה ששייך לרשת זו
ובאותה עת לא השתמשתי כלל בכלום מהרשת
בדקתי בצג המשאבים לראות איזה יישום מעלה לרשת
היה יישום אחד שהשתמש במקסימום העלאה!!!
היישום של אדוב פרמייר - של ירון !!!!
אל תהיו תמימים
למי שיש חומר רגיש וחסוי ובמחשב שמחובר לרשת
שלא ישתמש בתוכנות של ירון
כמובן שלמי שיש חזקת כשרות איני חושד , אבל את ירון איני מכיר...
ורק את הפריצות שלו ....
וזהירות תמיד טובה -
@13115-5864 הכל יכול להיות ויכול להיות שהוא משתמש בך בתור שרת כמו בטורנט אבל תכלס יש צדק בדבריך אבל הכי טוב זה לא להאשים אלא אתה לעצמך תזהר על תשים אצבע מאשימה על אחרים
-
@13115-5864 אולי נחכה ש @אין-דופי יגלה לנו את ההפתעה
@אין-דופי אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
@שמואל אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
עוד כשירון נסגר אמרו שהוא הכניס המון וירוסים.
חכו להפתעה בנושא הזה.
-
@13115-5864 אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
לגבי ירון
בדקתי תוכנה שלו
אדוב פרמייר
ערכתי וידאו ,ויצאתי אותו
נוכחתי בדבר מדהים ומזהיר!!!
התוכנה הנ''ל עובדת ללא שום צורך ברשת
אך באותה עת שהמחשב היה מחובר לרשת
ראיתי במנהל המשימות שיש מקסימום העלאה ששייך לרשת זו
ובאותה עת לא השתמשתי כלל בכלום מהרשת
בדקתי בצג המשאבים לראות איזה יישום מעלה לרשת
היה יישום אחד שהשתמש במקסימום העלאה!!!
היישום של אדוב פרמייר - של ירון !!!!
אל תהיו תמימים
למי שיש חומר רגיש וחסוי ובמחשב שמחובר לרשת
שלא ישתמש בתוכנות של ירון
כמובן שלמי שיש חזקת כשרות איני חושד , אבל את ירון איני מכיר...
ורק את הפריצות שלו ....
וזהירות תמיד טובהאיך אני בודק את זה ?
כמה זה לוקח וכו'? -
@shloimy אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
@13115-5864 אולי נחכה ש @אין-דופי יגלה לנו את ההפתעה
@שמואל אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
עוד כשירון נסגר אמרו שהוא הכניס המון וירוסים.
חכו להפתעה בנושא הזה.
ירון מתכנן לחזור, לגבי מה שליכלכו עליו פה , מבדיקות של הרבה מומחים (וגם שלי קצת), התוכנות שלו בטוחות ומצוינות לשימוש (למעט אופיס ואדובי שלא מומלץ), ואין שחר לכל האשמות חחסרות הבסיס שהפילו עליו!!!
(אולי הם קצת כבדות כי הוא דוחף לכל חבילה את הכל , בדרך כלל הוא מכין את החבילה הכי גדולה (נגיד באופיס הוא עשה פרו פלוס עם Visio וכל הזבל הנלווה) וזה בד"כ משאיר הרבה שאריות ומכביד, לכן חלק מהאנשים לא אוהבים את זה.). -
@בנצי-20 אני מקווה שלפחות אתה מבין שלא כתבת שום דבר בעל משמעות.
מי הם ה"מומחים"? (כולל אתה עם כל הכבוד) למה הכל מומלץ אם אופיס ואדובי ל מומלץ (וקצת מטריד אותי העניין שזה עיקר התוכנות שאנשים מחפשים, אז למה דווקא אותם אתה לא ממליץ)?
סתם בלי קשר, כדאי לדעת שתמיד אפשר להסיר מאופיס מה שמיותר.כדאי שתכתוב דברים קצת יותר מבוססים, שייתנו יותר ביטחון לאנשים. לכתוב בלי כיסוי כל אחד יכול (אבל באמת אל תיקח אותי קשה ותיפגע. זה פשוט מעצבן כבר שכל מי שקופץ לו איזה הרגש כותב הודעה נרגשת בעד ירון - שהוא כמובן לא מכיר ולא יודע דבר וקצה דבר בעומק ופנימיות התוכנות הפרוצות שלו ומה באמת הולך שם. גם אני לא יודע)
-
@chv אמר בתוכנות פרוצות ? זהירות!!!:
(אבל באמת בעומק ופנימיות התוכנות הפרוצות שלו ומה באמת הולך שם. גם אני לא יודע)
"עומק" מי שישמע לא מדובר בגאון גדול, מדובר בבחור מוכשר שעושה עבודה טובה (אגב חצי מהדברים שלו הם מ get into pc שהוא רק ארז מחדש על שמו), להנגיש את התוכנות הפרוצות לכלל הציבור בהתקנה שקטה.
-
יאפ.. הרבה מגיבים. להרבה ניקים יש עניין לטהר את שמו של אדם אלמוני, שבתכלס לכל אחד מאיתנו זה הבחירה אם להוריד את התוצרת שלו או לא. מעניין
בכל אופן חשוב לשים לב ששום דבר עוד לא נענה בצורה נכונה. לכתוב "אם אני יגיד לך" זה הדבר האחרון שיעשה עליי רושם בפורום. אני מכיר אותך? אני יודע מי אתה בכלל? עם כל הכבוד, זה לא צורה של תשובה עניינית. במיוחד שכל מה ש**כן* ידוע עליך @אין-דופי זה שהיית מהמנהלים של הערוץ עם התוכנות של ירון בטלגרם.. אז כמה אמינות זה נותן לך בעניין? (רמז: )
עוד "ראיה" שהביאו כאן - זה ש"עוד לא קרה כלום". אז ככה: א' לוגית זה לא הוכחה כלל וכלל. ב' מאיפה אתה מביא את זה ש"עוד לא קרה כלום"? הרי כל הזמן מגיע אחד וכותב שתקע לו את המחשב. ואחד כותב שהעלה לו ברשת וכו' ויש מכאן ועד אמריקה דברים מחשידים ממש שרוב האנשים לא יודעים גם לבדוק עד כמה זה חדר אליהם. (בבסיס החשד, עומד עניין האנטי-וירוס, שכיום ברוב התוכנות שמורידים מאתרים פרוצים זה לא דורש כיבוי אנטי-וירוס, ואילו ירון כן) מי אמר לך איך הוא עובד?
דבר אחד ברור לכל אדם - אין מתנות חינם - ובעיקר - זה דבר לא סביר עד מופרך - שאדם יעבוד במשך שנים (וזה כבר מגיע כמעט לעשרות שנים עוד מעט) על פריצה של תוכנות, הסתכנות וכו' והכל בשביל איזה מטרה נעלה של "חסד" מפוקפק. @נגן אם כבר בחרת לפתור את החידה בצורה לוגית ורציונאלית - זה ניתוח יותר נכון לעשות...
אני לא כותב שאני לא משתמש בתוכנות של ירון. אדרבא גם אני משתמש. אני כבר לא זוכר מה כל פריצה של תוכנה במחשב שלי. אבל לכתוב בצורה כזו החלטית, שאין כל חשש וכו' - לדעתי זו הטעיה.
-
@chv אם אומר לך שלהב 443 ישבו על הקבצים שלו כמה חודשים טובים, ולא מצאו שום דבר (!)
עדיין היית כותב את אותם הדברים?להב 433 [ולא 443- זה שם של כביש..],
אני לא סומך עליהם כממה טעמים ואכמ"ל חוץ מזה שלפי איך שזה נראה ירון יותר חכם מהם [רוב המתכנתים של מש"י הם ממש לא ברמה הכי גבוהה במשק כי המשכורות שם פשוט לא ריאליות ואכמ"ל]
בהצלחה -
היי לכם.
הנושא ישן טיכו/תיכו/תיחו/טיחו אבל כל כך מעניין אותי. אז אנא סילחו לי והסכימו להגיב כאן.
באילו אתרים משיגים תוכנות פרוצות?
היום בטלגרם יש קבוצה חדשה לתוכנות, הם יותר אמינים מ'ירון'?
לפני הטלגרם מהיכן השיגו תוכנות?
ושאלה לא קשורה: מותר לי לשאול כאן ככל העולה על רוחי? או שהאנשים פה מומחים ואין להם כח למומחחים בתחילת הדרך?
כי מקריאת כללי הפורום, זה נראה שאני צריך להיות ממש מקצועי, אחרת אשאל שאלות מטומטמות ולא קשורות
ניפגש