אשכול דיונים על שימוש בווינדוס 11
-
בהמשך לאשכולות שנפתחו על התקנת ווינדוס 11, באשכול זה ידובר על עצם השימוש בו, פיצ'רים חדשים שהתגלו, וכן, באגים כמובן, שימוש בתוכנות למיניהן שמתאימות או לא מתאימות וווינדוס 11, ועוד.
נא לא לדון כאן על עצם קבלת הגרסה וההתקנה, בשביל זה יש להכנס לאשכולות הנ"ל.
[בקצרה: בהגדרות העדכון של ווינדוס 10 נכנסים לתכנית השותפים של ווינדוס אינסיידר ובוחרים בתוכנים "DAV", וזה מתעדכן אוטומטית, לא לנסות על נטסטיק ולא על רשת נטפרי שלא מאפשרת עדכוני ווינדוס]. -
@eba אמר באשכול דיונים על שימוש בווינדוס 11:
לא לנסות על נטסטיק ולא על רשת נטפרי שלא מאפשרת עדכוני ווינדוס.
אתה בטוח שזה לא יורד בנטפרי? הבאת כאן קודם תמונה וזה נטפרי.
אשמח למידע. תודה. -
@mfmf
הוא לא אמר כזה דבר. הוא אמר, שברשת נטפרי שלא מאפשרת עדכונים - היינו אם חסמת את עדכוני ווינדוס, זה לא יעבוד לך. -
בהגדרות יש לי הרבה מקומות שמופיע 'חלק מההגדרות מנוהלות ע"י הקבוצה שלך' או משהו כזה, חשבתי שאם אני אעדכן לווינדוס 11 גם זה יעלם..
אני רואה אופציה לשנות קבוצת עבודה (ווינדוס 11)
זה קשור? מישהו יודע איך מתקדמים מכאן? אני לא רוצה שזה יהיה שייך לקבוצת עבודה וכדו'... -
בהגדרות יש לי הרבה מקומות שמופיע 'חלק מההגדרות מנוהלות ע"י הקבוצה שלך' או משהו כזה, חשבתי שאם אני אעדכן לווינדוס 11 גם זה יעלם..
אני רואה אופציה לשנות קבוצת עבודה (ווינדוס 11)
זה קשור? מישהו יודע איך מתקדמים מכאן? אני לא רוצה שזה יהיה שייך לקבוצת עבודה וכדו'... -
@mfmf
הווינדוס שלך מופעל ע"י פריצה? כי גם לי יש עקבות של איזו קבוצת עבודה, ואני חושד שזה בגלל זה -
לאחר העדכון האחרון חלק מהאפליקציות המותקנות חדלו מלפעול כולל הסטור כך שאין לי דרך לעדכן אותם.
-
@nh-local אגב, חדש בווינדוס 11! תצוגת שורת הפקודה החלה להיות בעברית מלאה, כולל קריאה ישרה!
@nh-local אמר באשכול דיונים על שימוש בווינדוס 11:
@nh-local אגב, חדש בווינדוס 11! תצוגת שורת הפקודה החלה להיות בעברית מלאה, כולל קריאה ישרה!
לא קשור לווינדוס 11
קשור לווינדוס טרמינל -
-
@מישהו12 לא. והנה לך צילום מסך!
אגב, גם בתוך ווינדוס טרמינל אפשר לפתוח CMD.
נ.ב. אני משתמש בגרסא הכי עדכנית של ווינדוס 11 22458 -
@nh-local מה הקשר?
עד העדכון האחרון הכל עבד.
חוצמזה אין מציאות של אפליקציות ווינ' שלא פועלות.. -
@nh-local מה הקשר?
עד העדכון האחרון הכל עבד.
חוצמזה אין מציאות של אפליקציות ווינ' שלא פועלות.. -
מי שרוצה יש מידע רב על ווינדוס 11 באתר how to geek (באנגלית)
תוכלו לקרוא גם בגיקטיים בעברית@number1 אמר באשכול דיונים על שימוש בווינדוס 11:
תוכלו לקרוא גם בגיקטיים בעבריתהכל מובא במרוכז כאן .
-
@number1 אמר באשכול דיונים על שימוש בווינדוס 11:
תוכלו לקרוא גם בגיקטיים בעבריתהכל מובא במרוכז כאן .
-