מחשב לא מזהה דיסק און קי
-
@ניקושלה @ו-מ @ילד-שמתעניין אם כוננים קשיחים עובדים זה אומר שהחיבורים בסדר, תכניס ליציאה הבעייתית אונקי ןתעלה תמונה מניהול דיסקים
-
@קינג-קומפיוטר @ניקושלה מה שהתכוונו קודמיי זה שיתכן שהחור של ה USB לא ממש בגודל המתאים שבו הוא אמור להיות אלא טיפה יותר רחב ויש דברים שנתפסים בו טוב ויש שלא
-
@ניקושלה תנסה לחבר את הדיסק אונקי עם כבל מאריך וכד' ולא לכניסה הישירה של המחשב אם אז זה יעבוד אז פשוט שהבעיה בשקע ולא בווינדוס, משהו התרחב בשקע ואין הרבה מה לעשות (חוץ מלפתוח את המחשב ובעדינות להצר חזרה את המתכת. אא"כ השתפשפו גם המוליכים של השקע)
-
קודם כל, תודה לכולם!
לא חושב שיש בעיה בחיבור, מדובר במחשב די חדש, ואת רוב הדיסקים הוא לא מזהה בשום צורה שהיא, ואילו דיסקים מסוימים הוא כן מזהה.
מה שמביא אותי לחשוב שאולי מדובר בבעיית תוכנה, הוא שחבר שנתקל בבעיה כזאת עם דיסק און קי של בר אילן, ורק עם דיסק און קי שלהם (ואולי עוד כמה סוגי זיכרון, הוא לא בדק), התקשר לתמיכה, וזה סודר - כמובן, לא ע"י תיקון חומרה וכד'
האם מישהו מי שיודע אם זה יכולה להיות בעיית תוכנה ומהי?
@קינג-קומפיוטר המחשב ההוא לא מחובר לרשת, לכן קשה לי להעלות צילומסך מניהול דיסק, אך הדיסק לא מופיע שם בכלל, לא בלי אות ולא בכלל -
-
אני אחדד יותר. כל חיבור שהוא לשקע הUSB עובד, בין אם זה כבל טעינה ובין אם זה דיסק קשיח, מכל סוגי המינים הכבלים והמטענים... מה שלא עובד הוא רק סוגים מסוימים של זיכרון USB.
@קינג-קומפיוטר יש דרך אחרת להתמודד עם הבעיה?