בקשה | אפליקציית קיצור דרך לישומים אחרונים
-
@מישהו12 אתה פשוט יכול להפנות את הכוכבית לשם דרך ההגדרה של המקשי קיצור-ברירת מחדל ב values של ההגדרות ואם זה תפוס לך כבר על משהוא נחוץ אחר נראה לי שתוכל פשוט להתקין אפליקציה כל שהיא שיש שם button לחלון אחר (או את מסך הבית עצמו )
ובאקטיביטי לאנצ'ר תוכל לשנות את ההפניה לאקטביטי של הישומים אחרונים ע"י שינוי של שם החבילה וה class שזה מה שזלמן סמוק עשה (לא בדקתי אם עובד השינוי שיש באפליקציית אקטביטי לאנצ'ר )חוזר בי -
@איש-אמת אמר בבקשה | אפליקציית קיצור דרך לישומים אחרונים:
@מישהו12 אתה פשוט יכול להפנות את הכוכבית לשם דרך ההגדרה של המקשי קיצור-ברירת מחדל ב values של ההגדרות ואם זה תפוס לך כבר על משהוא נחוץ אחר נראה לי שתוכל פשוט להתקין אפליקציה כל שהיא שיש שם button לחלון אחר (או את מסך הבית עצמו ) ובאקטיביטי לאנצ'ר תוכל לשנות את ההפניה לאקטביטי של הישומים אחרונים ע"י שינוי של שם החבילה וה class שזה מה שזלמן סמוק עשה (לא בדקתי אם עובד השינוי שיש באפליקציית אקטביטי לאנצ'ר )
מה? תוכל להרחיב יותר? לא הבנתי.
-
@מישהו12 אמר בבקשה | אפליקציית קיצור דרך לישומים אחרונים:
בתנאי מסויים.והתנאי הזה לא עובד אצלי.
מה התנאי?
-
ב) מה זה-אפליקציה ששינית את הpkgname שלה ל com.duoqin.ai ? לא עובד אצלי.
-
אתה עונה את זה לי?
-
-
למה?
-
@אנדרואיד-מומחה אמר בבקשה | אפליקציית קיצור דרך לישומים אחרונים:
למה?
תחשוב לבד.
:::
כי ערכו את הclassic home
:::
-
@אנדרואיד-מומחה תחשוב טוב.
אתה מכיר היטב את הQIN1S+. -
אתה מכיר היטב את הQIN1S+.
ממש לא, בגלל שיש לי ידע כללי באנדרואיד נכנסתי קצת ליצור גרסה לשיאומי כי ראיתי שיש לי את כל הידע אבל אין לי את המכשיר הזה ואני לא זוכר מה השם של כל חבילה (למה אתה לא רוצה להגיד? מקסי' תגיד בצ'אט או שאתה סתם רוצה שאני יבין לבד...)
-
סתם רוצה שאני יבין לבד.
-
ממש לא, בגלל שיש לי ידע כללי באנדרואיד נכנסתי קצת ליצור גרסה לשיאומי כי ראיתי שיש לי את כל הידע אבל אין לי את המכשיר הזה ואני לא זוכר מה השם של כל חבילה
ולכן גם עשיתי מדריך על זה אבל לא עשיתי את כל המדריך הזה במעשי (נראה לי שבגלל זה אתה חושב שאני מבין כי אני היחיד שעשיתי מדריך ליצור גרסה)
-
ממש לא, בגלל שיש לי ידע כללי באנדרואיד נכנסתי קצת ליצור גרסה לשיאומי כי ראיתי שיש לי את כל הידע אבל אין לי את המכשיר הזה ואני לא זוכר מה השם של כל חבילה
ולכן גם עשיתי מדריך על זה אבל לא עשיתי את כל המדריך הזה במעשי (נראה לי שבגלל זה אתה חושב שאני מבין כי אני היחיד שעשיתי מדריך ליצור גרסה)
לא.
-
@אנדרואיד-מומחה
לא רלוונטי לנושא. -
פוסט זה נמחק!
-
@מישהו12 אולי תוכל לשנות
אני מבין שערכת את מסך הביית לשם חבילה הזאת אני צודק? אבל לא מבין למה?אתה לא מבין נכון.
עזוב.