שאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?
-
@ירושלים-שלי אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@igo אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@ירושלים-שלי איך זה עובד?
אני לא יודעת כי אין לי מכשיר אישי כזה, אבל היום הייתי עם מכשיר כזה, יש את הסינון, את הלוגו ואת החסימה בפועל (וגם אפשר להוריד אפליקציות מהחנות שלהם) אבל, שרושמים להם בתמיכה בוואטסאפ מקבלים הודעה שהמכשיר לא קיים אצלם במערכת ואין להם תמיכה ושירות לקוחות עליו.
יש אפשרות לכל משווק של כשר פליי להנפיק קוד הפעלה לגירסה חינמית. (משווק יכול להיות רק בעל חנות תקשורת).
לפי המחירון של כשר פליי זה עולה 50 ש"ח, אבל זה אמור להיות המחיר של ההתקנה, כך שאם קניתם מכשיר יש מצב שהתקינו לכם בחינם.
כמובן שמדובר בגירסה בסיסית לחלוטין בלי רוב האופציות של כשר פליי, ללא שירות לקוחות ועם פרסומות חופרות שמזמינות להצטרף לכשר פליי בתשלום. -
@פינקי אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
זה הגרסה החנמית מצאתי אותה עמוק עמוק באחד המקמות היותר אפלים ברכה והצלחה וגלישה בטוחהcom.shapsplus.kmarket_417_apps.evozi.com.apk
זה לא חינמי בהתקנה רגילה,
זה אותה אפליקציה כמו מה שהעלו כבר
שעם קוד זה נהפך לחינמי -
@אבי-שמה אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@משה-144 תבדוק את הקובץ המצורף אני חושב שזה החינמיkosherplay1 (1).apk
בהצלחהזה לא זה! זה החנות הרגילה עם הרשמה של אשראי...
-
@רויטל אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@מתושלח אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@רויטל כפי שכבר כתבתי בעבר, אין דבר כזה אפליקציה חינמית של כשר פליי, יש קוד הפעלה חינמי שעובד באפליקציה הרגילה.
איך אפשר לקבל?
הנה יש לי את זה בגלל שפעם היתה לי תקלה אז הם שלחו לי את זה ב apk אגב אני העלתי את זה לדריב
-
@תמיד-עוזר אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@רויטל אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@מתושלח אמר בשאלה: אפשר בבקשה את האפליקציה חנות כשר פליי החינמית?:
@רויטל כפי שכבר כתבתי בעבר, אין דבר כזה אפליקציה חינמית של כשר פליי, יש קוד הפעלה חינמי שעובד באפליקציה הרגילה.
איך אפשר לקבל?
הנה יש לי את זה בגלל שפעם היתה לי תקלה אז הם שלחו לי את זה ב apk אגב אני העלתי את זה לדריב
נראה לי שטעית בקישור...