עזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס
- 
@ssshmuel או שתצרוב שוב פעם על GPT או שתשנה בהגדרות הבוט לMBR 
- 
@ssshmuel או שתצרוב שוב פעם על GPT או שתשנה בהגדרות הבוט לMBR @שלמה-ווייס איך לעשות כל אחד מהפתרונות האלה ודרך אגב למה לא לבחור בהתקנת וינדוס להתקין על מחשב זה ולא להכין דיסק אתחול? 
- 
@שלמה-ווייס איך לעשות כל אחד מהפתרונות האלה ודרך אגב למה לא לבחור בהתקנת וינדוס להתקין על מחשב זה ולא להכין דיסק אתחול? @ssshmuel איך הכנת את דיסק האיתחול הזה? 
- 
@ssshmuel איך הכנת את דיסק האיתחול הזה? @שלמה-ווייס דרך התוכנה של מיקרוספט של וינדוס 10 
- 
@ssshmuel איך הכנת את דיסק האיתחול הזה? @שלמה-ווייס למה לא לבחור בהתקנת וינדוס להתקין על מחשב זה ולא להכין דיסק אתחול? 
- 
@שלמה-ווייס דרך התוכנה של מיקרוספט של וינדוס 10 @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: @שלמה-ווייס דרך התוכנה של מיקרוספט של וינדוס 10 זה אמור להתאים לשתיהם @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: @שלמה-ווייס למה לא לבחור בהתקנת וינדוס להתקין על מחשב זה ולא להכין דיסק אתחול? כי ככה זה מתקין יותר טוב 
- 
@ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: @שלמה-ווייס דרך התוכנה של מיקרוספט של וינדוס 10 זה אמור להתאים לשתיהם @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: @שלמה-ווייס למה לא לבחור בהתקנת וינדוס להתקין על מחשב זה ולא להכין דיסק אתחול? כי ככה זה מתקין יותר טוב 
- 
@ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: @שלמה-ווייס דרך התוכנה של מיקרוספט של וינדוס 10 זה אמור להתאים לשתיהם @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: @שלמה-ווייס למה לא לבחור בהתקנת וינדוס להתקין על מחשב זה ולא להכין דיסק אתחול? כי ככה זה מתקין יותר טוב 
- 
@ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: משמעותי? מאד @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: אבל זה לא נתן תעלה תמונה של השגיאה 
- 
@ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: משמעותי? לא ניסיתי , אבל ככה אני מתקין @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: אבל זה לא נתן ממש מוזר 
 עיין בשורות האחרונות
- 
@ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: משמעותי? מאד @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: אבל זה לא נתן תעלה תמונה של השגיאה @שלמה-ווייס לא שגיאה הוא כתב שזה לא תואם 
- 
@ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: משמעותי? לא ניסיתי , אבל ככה אני מתקין @ssshmuel אמר בעזרה דחופה התקנת וינדוס 10 מהביוס: אבל זה לא נתן ממש מוזר 
 עיין בשורות האחרונות@משה-מזרחי צודק אבל זה לא נתן לי מה לעשות כדי לי להתקין ישר בלי ISO או bios? 
- 
@משה-מזרחי צודק אבל זה לא נתן לי מה לעשות כדי לי להתקין ישר בלי ISO או bios? 
- 
@ssshmuel 
 אני משתמש בזה
 https://mitmachim.top/post/186515@משה-מזרחי אז אתה אומר שכדאי להתקין בתור ISO ושם אין בעיות תאימות? 
- 
@משה-מזרחי אז אתה אומר שכדאי להתקין בתור ISO ושם אין בעיות תאימות? 
- 
@משה-מזרחי עדין לא הבנתי למה לא להתקין ישר על המחשב? 
- 
@משה-מזרחי עדין לא הבנתי למה לא להתקין ישר על המחשב? 
- 
@משה-מזרחי במה בכללי? 
- 
@משה-מזרחי במה בכללי? @ssshmuel התקנה מבפנים לא מומלצת כלל וגורמת לכ"מ באגים 
- 
@ssshmuel התקנה מבפנים לא מומלצת כלל וגורמת לכ"מ באגים @שלמה-ווייס @משה-מזרחי מצאתי תוכנה שממירה מMBR לGPT השאלה איזה כונן להמיר כדי להתקין בו?