שינוי הגדרות מצלמה בבלוסטקס
-
אולי לא מתאים בדיוק לאשכול אנדרואיד, בתקווה להבנה
ברשותי מחשב נייח, וגם נייד.
אני משתמש עם וואטספאפ באמולטור בלוסטקס.
מטעמי נוחות העברתי בנייח את הוואטסאפ לוואטסאפ וועב באמצעות מצלמת רשת עימה צילמתי את הברקוד שהופיע באתר וואטסאפ ווב.רציתילעשות אותו דבר בנייד (עם מספר אחר) אבל המצלמה היחידה שקיימת מבחינת המחשב היא המצלמה המובנית על המסך. כמובן שככה אין לי איך לצלם את הברקוד המופיע גם הוא על אותו מסך, מבלי יכולות כיפוף מאגיות שהם כידוע מתנת שמיים.
מישהו יודע איך לגרום לבלוסטקס לקבל את מצלמת הרשת שלי, ולא את מצלמת המחשב?
-
@ZACK מישהו הציע בעבר להדפיס את ה-QR ואז להציג אותה במצלמה.. אבל כאמור זה צריך להיות זריז.
מה שתוכל לעשות זה לבטל במנהל ההתקנים את המצלמה שיש לך בנייד, וכך הוא יתקין את המצלמת רשת שתחבר למחשב כמצלמת הברירת מחדל. תדליק את הבלוסטאקס אז ושלום על ישראל..
דרך אגב, למה שלא תדליק את וואצאפ על הבלוסטאקס שבמחשב הנייח (תשנה מספר לכמה דקות). ואת ווצאפ ווב בנייד, ומשם תעשה תמונה ממה שמופיע בנייד? -
זה נסיתי כבר פעם. וזה פשוט כתב לי שאין מצלמה. תכנת הבלוסטאקס לא הסכימה לקבל את מצלמת הרשת במקום מצלמת המחשב.
הפתרון שעבד בסוף היה לעשות שליטה מרחוק מהנייח אל הנייד, ולצלם באמצעות הנייד את מסך הנייח. כך פתרנו את בעיית החלפת הברקוד שלא איפשרה שליחת צילו''מ.
תודה לכולם!!
-
@שמואל אמר בשינוי הגדרות מצלמה בבלוסטקס:
@ZACK ישנה תוכנה נראה לי שמדמה מצלמה על המחשב, כלומר, שכביכול חלון מסויים הוא מצלמה...
אני יבדוק לך את זה עכשיו.מצאת את זה?
@שמואל