עזרה דחופה לשחזור אנשי קשר בנוקיה 208 (לא איפסתי כלום)
-
נראה לי עכשיו שהמכשיר מאפשר לי לשלוח sms !!!!
יכול להיות???
מכשיר כשר מקורי ( אצלי כמעט 7 שנים) -
פוסט זה נמחק!
-
@גם-זו-לטובה אני עסוק, כשאתפנה אענה, לא לגעת במכשיר.
-
@גם-זו-לטובה אם זה כשר אורגינל אני לא מתעסק.
תבדוק עם חנויות -
@yair
אני כמעט בטוח שזה כשר מקורי, העלתי תמונות של ההחריץ והחור של המלצמה,(אם זה יעזור לזהות)
ויש שם אחד שכנסתי לאנשי קשר (לפני ששמתי לב שהכל מחק) ויש שם אייקון ירוק של דמות - מעולם לא היה לי צבעוני במכשיר הזה, ובטח לו אייקונים של דמות על שמות, האם זה אומר למשהו על מה קרה למכשיר?
(פתאום באמצע שיחה הוא התחיל לכבות ולהידלק ברצף שוב ושוב. ללא הפסקה עד שעשיתי לו כיבוי ארוך, ואז אחרי שעתיים שמתי לב שאין לי אנשי קשר. יש לציין שכל שאר הגדרות, שעונים מעוררים, והקלטות נשארו כשהיו ללא שינוי) -
@גם-זו-לטובה איזה סים יש לך? כשר/לא כשר? האם המכשיר מתחבר למחשב?
-
@שלמה-ווייס כשר הכל כשר, פרטנר, לא ניסיתי מעולם להתחבר למחשב, קניתי את המכשיר בתחילת 2015,אצל משווק חסידי
-
@גם-זו-לטובה לא משנה לי איפה ומתי המכשיר נקנה נראה לך אני עושה איזה חקירת שתי וערב , קח כבל יואסבי ונסהלחבר את המכשיר למחשב עדכן אותנו בתוצאות
-
@שלמה-ווייס בחיבור של ההטענה כאילו? זה פשוט מטעין אותו.
-
@שלמה-ווייס לא רואה התקן חדש על המחשב, (כשאני מחבר c2 אחר, אני רואה אותו)
-
@גם-זו-לטובה @ishai או אול יזה @ishay יכולים אולי לעזור כאן??
-
@גם-זו-לטובה ממה שאפשר להבין (מההודעות הלא מחוקות), נראה שהמכשיר עבר איפוס (תוסיף לזה שמדובר במכשיר כשר) וקיבלת מתכון לסיכוי נמוך מאד לשחזור
עד כאן ממה שהצלחתי להבין על פי ההודעות (כנל) -
@משחזר-מידע זה שקבצי ההקלטות והשעונים מעוררים נשארו על כנם, זה לא סימן שהוא לא עבר איפוס?
-
@גם-זו-לטובה האנשי קשר היו מאוחסנים בסים או במכשיר ?
-
@משחזר-מידע נראה לי גם וגם, או חלק וחלק
-
@גם-זו-לטובה האם בהכנסת הסים למכשיר אחר הוא מציג את האנשי קשר מהסים
בדוק מה מוגדר שיציג, האם רק מהמכשיר, רק מהסים, גם וגם -
@משחזר-מידע הוא מציג ששניהם ריקים, ומציג את שניהם, לא רציתי להכניס את הסים למכשיר אחר בלי המלצה של איש מקצוע