מחפש רחפן? הגעת למקום הנכון! כל המידע על רחפני DJI!
-
המון אנשים, כמוני, מחפשים לעצמם רחפן.
לכל אחד יש את הצרכים שלו. אחד רוצה להטיס לכיף שבהטסה, ואחד רוצה להוציא מהרחפן צילומי ווידאו טובים ואיכותיים לסרטונים שהוא עורך.
בסופו של דבר, כמעט כל מי שמחפש רחפן, יגיע בסוף ל- DJI, כי בסופו של דבר, DJI היא חברה מעולה ואיכותית לרחפנים, עם המון דגמים לכל סוגי הצרכים.
כאן אני עומד להסביר על כמה מרחפני DJI, שלדעתי הכי יכולים לשמש אנשים כאן, ואיזה דגם מתאים לכל אחד.רחפן מספר 1: DJI TELLO
DJI TELLO הוא הרחפן הכי פשוט של DJI. הוא רחפן שנועד להיות צעצוע.
את הרחפן מטיסים באפליקציה מיועדת עם הטלפון. בתוך הרחפן יש אופציות לפליפים ולעוד כמה טריקים.טווח ההטסה של הTELLO נע בין עשר מטר לעשרים מטר, זה המספר שאני הצלחתי להגיע אליו. האיכות של המצלמה שלו לא טובה.
הרחפן יכול לטוס באוויר במשך 15 דקות.
הTELLO עולה בערך 500 שקל ולפי דעתי, הוא מיועד למתחילים שמאוד אוהבים להטיס ופחות אוהבים לצלם עם רחפן. כמובן שגם עם הTELLO אפשר להוציא סרטונים יפים ומגניבים אבל זה מיועד למתחילים או לילדים קטנים- משמונה ומעלה.
לעוד פרטים על TELLO לחץ כאן.רחפן מספר 2: DJI Mavic Mini
Mavic Mini הוא רחפן קומפטי ונוח. הפעם כבר מדובר במצלמה יותר איכותית משל הTELLO. איכות 2.7K ליתר דיוק, ולמצלמה יש גימבל בעל שלושה צירים.
טווח הטיסה של הMavic Mini הוא 500 מטר לפי היצרן. הרחפן שוקל 249 גרם, שזהו משקל קל מאוד יחסית לרחפן.
לפי היצרן הסוללה שלו יכול להחזיק חצי שעה אבל במציאות היא מחזיקה פחות.
לרחפן אין חיישנים קדמיים ואחוריים כך שמאוד קל להיתקע איתו בדברים.
הוא עולה 1,669 לגרסה הרגילה ו2,100 לגרסה המשודרגת.
לדעתי הרחפן הזה מתאים לאנשים מתחילים שרוצים לצלם והאיכות של המצלמה לא חשובה לו כל כך. למרות החסרונות שלו, הוא רחפן מעולה.
לפרטים על Mavic Mini לחץ כאן.רחפן מספר 3: DJI Mini 2
Mini 2 הוא רחפן ההמשך של הMavic Mini הראשון.
הוא השתדרג ממנו בכמה דברים:
טווח ההטסה שלו השתפר מ500 מטר ל 2 קילומטר! שזה שדרוג אדיר!
בנוסף איכות המצלמה עלתה רמה והאיכות היא 4K. שזה גם כן שדרוג גדול מאוד.
לפי היצרן זמן ההטסה שלו הוא 31 דקות, אבל כמו שאמרתי, במציאות זה פחות.
הרחפן נשאר 249 גרם שזה מקשה עליו לעמוד ברוחות, ובנוסף, נשאר ללא חיישנים.
המחיר הוא 1,799 לערכה הרגילה ו2,399 לערכה המשודרגת שנקראת: combo.
רחפן הMini 2 הוא רחפן המיועד לאנשים שיודעים להטיס ברמה סבירה מינוס ורוצים לעשות סרטונים טובים ואיכותיים לסרטונים שלהם.
לעוד פרטים על Mini 2 לחץ כאן.רחפן מספר 4 ואחרון: DJI Mavic Air 2
Mavic Air 2 הוא רחפן שונה מכל הדגמים שראינו כאן עד עכשיו.
הוא רחפן בליגה אחרת ורמה אחת מעל כולם, הן מבחינת הביצועים שלו והן מבחינת המחיר...
לMavic Air 2 זוג חיישני קרבה מאחוריו ומקדמתו שמאפשרים לו לעקוב אחרי אובייקט ולהתחמק ממכשולים בצורה מטורפת לגמרי.
יש לו מצלמה באיכות 4K ולפי היצרן הוא יכול לטוס 34 דקות, שכמו שאתם יודעים, באמיתי זה פחות.
טווח ההטסה שלו לפי היצרן הוא 2 קילומטר, אבל במקרה הזה, תסמכו עליי, הוא יכול להגיע הרבה הרבה מעבר לזה.
יש לו את היכולות לעקוב אחרי אובייקט כמו שהאמרתי מקודם בצורה באמת באמת מטורפת וכמו כן הוא יכול לצלם צילום בהילוך איטי וסרטון HYPERLAPSE ב8K!!
מבחינת מחיר:
לערכה הרגילה 3,299 ולערכה המשודרגת 4,000.
הMavic Air 2 הוא רחפן לאנשים שצריכים רחפן על מנת לצלם סרטונים, לא סתם לכיף. לעוד פרטים על הMavic Air 2 לחץ כאן(https://www.dji-store.co.il/mavicairnew/)לסיכום
רחפן הTELLO מיועד לחובבים שרוצים להטיס לכיף, ורוצים להכיר את העולם הזה של הרחפנים.
רחפן הMavic Mini מיועד לחובבים שרוצים לצלם סרטונים יפים לעצמם, ולהמשיך ללמוד בצורה יותר מקצועית וטובה.
רחפן הMini 2 מיועד לאנשים שרוצים לצלם סרטונים לעסק או לסרטון שלהם ולא חייבים את האיכות ואת הצילום הכי טוב בעולם.
רחפן הMavic Air 2 מיועד לצלמים שרוצים כלי נוח וקומפקטי לעבוד איתו, ושרוצים כלי טוב לעבוד איתו.מקווה שהועלתי לכם, ואם יש לכם שאלות, תכתבו אותם למטה
-
פוסט זה נמחק!
-
@מחשביסט אמר במחפש רחפן? הגעת למקום הנכון! כל המידע על רחפני DJI!:
אתה צודק שחייבים סמארטפון כדי להטיס, אבל יש שלט.
אם אני לא טועה כל העניין של המצלמה יתפספס אם לא תהיה לו את האפליקציה
-
@מתכנת-חובב אמר במחפש רחפן? הגעת למקום הנכון! כל המידע על רחפני DJI!:
לא ממש. הכל נשמר בכרטיס זיכרון ואפשר אח"כ לראות תמונוץ,
אבל בגדול, כן, הכל מתפספס. -
@mdy אמר במחפש רחפן? הגעת למקום הנכון! כל המידע על רחפני DJI!:
@מחשביסט הכל עם סמארטפון !!!! לא קונה!
אפשר גם עם טבלאט של הדרן וכדו'
-
@שעטנ-ז-ג-ץ לי יש מאוויק אייר 2 עם טאבלט חסום וויפרי של נטפרי
-
@יושב-אהלים אמר במחפש רחפן? הגעת למקום הנכון! כל המידע על רחפני DJI!:
הכל נשמר בכרטיס זיכרון
אתה בטוח ? לא לכל רחפן יש כרטיס זיכרון לרוב זה נשמר בסמארטפון עצמו
-
אתה בטוח ? לא לכל רחפן יש כרטיס זיכרון לרוב זה נשמר בסמארטפון עצמו
זה משתנה בין דגם לדגם.
-
אתה צודק שחייבים סמארטפון כדי להטיס, אבל יש שלט.
תלוי איזה שלט יש לך...
יש שלטים עם מסך ואפליקציה מובנים, אבל אתה צודק שלרוב האנשים יש שלט ללא מסך. -
יש שלטים עם מסך ואפליקציה מובנים
אתה אומר את זה מידיעה או שככה ראית בתמונות? כי בתמונות זה תמיד (לפחות מה שראיתי) פלאפון ורק נראה מובנה בשלט
-
@מתכנת-חובב אני אומר את זה מידע. יש דבר כזה שלט חכם שבו יש מסך ואפליקציה מובנים.
לי ספציפית אין שלט חכם ויש לי את השלט הרגיל של הmavic air 2, אבל בהחלט יש דבר כזה -