Windows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט
-
@momobis אמר בWindows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט:
@yg-yg תודה רבה
האם ידוע לך האם אני אצטרך במספר רשיון חדש או שאוטומטית יתעדכן על בסיס הווינדוס 10 שהיה לי?נשאר על הרישיון הקיים
-
@יושב-אהלים יש לי מחשב לנובו טינקפד X240 עם ווינ' 10 פרו' בתכנת בדיקה זה מראה כמה בעיות בבוט ועוד כמה ואילו הארגז חול שלו עונה על רוב הדרישות רק אין לו מספיק זיכרון [40 GB] וה-TPM בעייתי איך זה הגיוני?
והאם שייך לשנות בוט שיתאים
בתודה מראש -
@elish
א. למה שתי תגובות נפרדות?
ב. לשאלתך , הבדיקה אומרת שאתה מתאים [מקווה , כי היה נשמע שחובה דור 8 ואתה דור 7] הילכך כל שאתה צריך לעשות הוא להוריד את הiso שהובא ואז:- לפתוח אותו עם סייר קבצים וללחוץ על הexe [מזכיר את כלי השידרוג ל10 מי שזוכר]
- להעלות בבוט עם אונקי ולבצע שידרוג \ התקנה נקייה
בהצלחה!
-
רק עדכון קטן רבותי
@יושב-אהלים היקר הכין מדריך חלק ב' לווינדוס 11
מוזמנים לצפות בו , כאן:
https://mitmachim.top/topic/27688/הסבר-ווינדוס-11-מדריך-מפורט-כיצד-מצטרפים-לתכני-הבטא-windows-insider -
@משהקפלן אמר בWindows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט:
@הנני-העני מעניין אם אפשר להרשם לבטא ע"י מכונה וירטואלית
אתה יכול להריץ מכונה וירטואלית של ווינדוס 10 ולהירשם לבטא, מה הבעיה?
זה מכונה וירטואלית של ווינדוס 10:
-
@יושב-אהלים מעולה, ראיתי שהוינדוס 11 שלך על מכונה, אבל לא ידעתי אם נרשמת לבטא בצורה זו.
בכל אופן תודה. -
@a0533057932 אמר בWindows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט:
@משהקפלן ניתן ללא בעיה
אבל לפני כן צריך לפרוץ עם KMS את הוינדוס 10?
-
@משהקפלן אמר בWindows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט:
@a0533057932 אמר בWindows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט:
@משהקפלן ניתן ללא בעיה
אבל לפני כן צריך לפרוץ עם KMS את הוינדוס 10?
לא בדקתי
יתכן וצריך יתכן שלא -
לא צרי למחוק נתונים כדי להמיר ל GPT
זו פעולה שלוקחת שתי שניות ב
MiniTool Partition Wizard
וחברותיה -
@אמיר אמר בWindows 11: מחיר, תאימות, תאריך יציאה ותכונות לעדכון החדש הגדול של מיקרוסופט:
לא צרי למחוק נתונים כדי להמיר ל GPT
זו פעולה שלוקחת שתי שניות ב
MiniTool Partition Wizard
וחברותיהענית תשובה על שאלה אחרת, טעית במיקום....