איך אני משמיט כותרת עליונה ותחתונה רק בדפים מסוימים?
-
@מנחם-ציון אתה ממש עזרת לי !!! יישכ' עצום !!! בדיוק מה שהייתי צריך !!!
אולי תוכל סייע לי הלאה.
כעת, שמתי לב שהחוצץ אינו נמצא בצד השמאלי של הקונטרס.
[אע"פ שיתכן שכשאדפיס את כל הקונטרס, אז כן יצא בצד שמאל, רק שעכשיו עשיתי לי חוברת קטנה של כמה עמודים לבדוק איך זה משתלב,
אבל אם בהדפסה האחרונה החוצצים יצאו בצד ימין [שזה החלק הפנימי של הקונטרס] מה אעשה ?]אני אשאיר דפים ריקים ? יש לך איזה פתרון לענין הנ"ל ? והאם יש איזה אפשרות שהדפים מסתדרים אוטומטית שהם יהיו במקומם הנכון [כלפי הפנים, צד השמאלי] ?
-
@שמעיה אתה חייב לעקוב לראות את מספרי העמודים מה זוגי ומה אי זוגי כדי שלא יהיה לך בעיות
תמיד אפשר להוסיף עמוד ריק כדי להתאים את זה.
אגב טיפ חשוב בדיוק בשביל זה. אם יש לך עמוד שאתה מעונין שיתחיל דווקא בצד אי זוגי (כגון תחילת פרק וכדו') אתה עושה לו "מעבר מקטע בתחילת עמוד אי זוגי" כפי שהראו לך מקודם את המעברים, יש שם אופציה כזו. -
@שמעיה אמר באיך אני משמיט כותרת עליונה ותחתונה רק בדפים מסוימים?:
אני רוצה להכניס חוצץ בתוך קונטרס, וזה נראה לא מתאים שבאותו עמוד יישאר [מלבד החוצץ] גם הכותרת העליונה ומספר העמוד בתחתית.
איך אני משמיט את הכותרות הנ"ל בעמודים שבהם אני מכניס חוצצים, בלי לבטל את הכותרות בשאר החיבור ?
אני עושה באופן אחר בצורה לא רשמית
פשוט מוסיף תיבת טקסט בעמוד הריק שיש בו כותרת שאני רוצה להעלים - ומדביק אותה כיסוי לבן על הכותרת ואז עושה לו העתק ומדביק אותה כמה עמודים אח"כ כששוב אני צריך להעלים אותה -
@שעטנ-ז-ג-ץ ואת השאלה הנ"ל ששאלתי את גבאי:
@גבאי איך אני מסדר [בוורד] שהחוצצים שאני מכניס בקונטרסים, יהיו תמיד בחזית [דהיינו בצד השמאלי] ?
יש לך פתרון בשבילי ??
-
@שעטנ-ז-ג-ץ ואת השאלה הנ"ל ששאלתי את גבאי:
@גבאי איך אני מסדר [בוורד] שהחוצצים שאני מכניס בקונטרסים, יהיו תמיד בחזית [דהיינו בצד השמאלי] ?
יש לך פתרון בשבילי ??
רק ידני (אבל אני לא כזה מומחה)