מערכת מולטימדיה ביתית בעיות באיכות שמיעה
-
@ראובן-שבתי יש שלט ושיחקתי עם זה מלא אבל אין זה לא נשמע טוב
תיודע מה אם אתה יכול לומר לי איך לכוון אשמח
הדגם: panasonic sa-akx220 -
@אקספליארמוס זה השלט הזה?
-
@אקספליארמוס יש מסך במערכת?
אם כן תלחץ על PLAY MENU ותחפש שם למשל BASS או משהו כזה -
@אקספליארמוס לא יודע אני לא מכיר את המערכת אני רק מנסה להבין איפה הבעיה והאם אפשר לשנות את זה בהגדרות דרך השלט
-
@אקספליארמוס תבדוק אם הרמקולים מחוברים טוב ליחידה הראשית (בס)
-
@קינג-קומפיוטר נראה לי שזה מחובר טוב
-
@אקספליארמוס תנסה קבצים אחרים, פורמט אחר, cd מקורי, אם בכל וריאציה זה נשמע גרוע, אז זה גרוע! זה שזה פנסוניק זה לא אומר כלום, גם זה ששילמת 800 שקל. אם יש אחריות הייתי חוזר לחנות, ולא הייתי מחליף מערכת אלא דגם, ועדיף חברה. אני יודע מה אתה שומע ואני יודע שרק זה הפתרון!
-
@aharontz אמר במערכת מולטימדיה ביתית בעיות באיכות שמיעה:
זה שזה פנסוניק זה לא אומר כלום, גם זה ששילמת 800 שקל.
ברור שזה אומר מה השאלה בכלל
פנסוניק זה חברה טובה ו800 שקל זה הרבה כסף ואיכות
אני הייתי אומר שאולי לא חיברת טוב את החוטים כמו שמישהו פה הציע
אולי תסתכל בהראות זה מאוד הגיוני@aharontz אמר במערכת מולטימדיה ביתית בעיות באיכות שמיעה:
ולא הייתי מחליף מערכת אלא דגם,
מה זה להחליף דגם ולא מערכת?
-
@אקספליארמוס פנסוניק זה חברה מעולה, אבל היום א"א לדעת כלום! אתה תצחק אבל כשאני בוחר מוצר דיגיטאלי כל שהוא אני "מלטף" את הפלסטיק ולפי זה מרגיש אם זה שווה משהו לפני שאני מפעיל אותו. במוצרים איכותיים שהשקיעו ב"בפנים" משקיעים גם ב"בחוץ", אני אישית הייתי קונה רמקולים איכותיים למחשב (מוצרי מחשב זולים בד"כ הרבה יותר ממקבילה לא למחשב בגלל שיעורי מס נמוכים) של מותג ידוע כמו JBL או crativ ומשמיע דרך נגן, ב800 שקל במחסני חשמל או KSP או אייבורי וכד' אתה מקבל מערכת עם סאונד פצצה! ואתה יכול לבדוק את זה בתצוגה במקום.
-
@ראובן-שבתי אני מתנדב כבר שנים באאוטנט עברו תחת ידי עשרות רבות של מוצרי מולטימדיה שונים לניתוק רדיו וספציפית במקרה של פנסוניק אני חוזר באחריות לומר שזה לא אומר כלום! מה שקובע זה מה שאני שומע באוזן ולא תמיד זה נשמע טוב.
-
@ראובן-שבתי אתה בסדר! המערכת שלך בבית טובה? אז תהנה ממנה....
-
@אקספליארמוס אתה מצליח להנמיך ולהגביה את הבס?
-
@aharontz אמר במערכת מולטימדיה ביתית בעיות באיכות שמיעה:
@ראובן-שבתי אני מתנדב כבר שנים באאוטנט עברו תחת ידי עשרות רבות של מוצרי מולטימדיה שונים לניתוק רדיו וספציפית במקרה של פנסוניק אני חוזר באחריות לומר שזה לא אומר כלום! מה שקובע זה מה שאני שומע באוזן ולא תמיד זה נשמע טוב.
מה הקשר בין מוצר למוצר
ספציפית ברמקולים אני חולק עליך יש כל כך הרבה איכותיים בפרט לפנסוניק
שמנסיון של שנים בתחום מחיר שווה איכות בשונה ממוצרים אחרים!! -
@ראובן-שבתי טוב אולי נשאיר את הוויכוח הזה לאח"כ פשוט זה ממש דחוף לי חבל לי על המערכת הזו