יצירת אימג' מוכן
-
ייש"כ גדול ל @KINGYOS על המדריך המושקע והמפורט.https://mitmachim.top/topic/25628/מדריך-איך-יוצרים-אימג-מוכן-עם-כל-התוכנות-ואיך-שופכים-אותו-על-מחשב-חדש-אימג-מוכן-להורדה?_=1624614829196 (וגם על האימג' המוכן)
רציתי לשאול, תכלס אם אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר אליו את המחשב הישן. יש אפשרות ליצור אימג' שיכלול את כל התוכנות, אבל לא את כל הדרייברים שיש במחשב הישן. (או בלי הקבצים שיש במחשב) או אם אני רוצה שלא יהיה שם את כל התוכנות, נגיד יש שתי תוכנות שאני לא רוצה שיכנסו לאימג'. האם יש אפשרות ליצור אימג' כזה ממחשב הישן? (בלי להתקין הכל מהתחלה?)
ועוד שאלה כללית על האימג', אפשר להסתמך עליו כדי להעביר גם את הקבצים במחשב? (ליצור אימג' בתור גיבוי לכל המחשב אורגינל) -
@igo אמר ביצירת אימג' מוכן:
בל לא את כל הדרייברים שיש במחשב הישן.
לא מכיר דרך כזאת
צריך פשוט להסיר את כל הדרייברים במחשב הישן ואז לעשות עליו אימג' שלא יהיה התנגשויות.
למרות ששמעתי ממישהו שאמר לי שווינדוס 10 מזהה לבד את הדרייברים שלא נצרכים והוא גורס אותם לבד ומתקין על המחשב החדש את מה שנצרך, לא בדקתי את זה אבל לשאלה שלך שווה לנסות, ואם אתה רואה בעיות ומסכים כחולים במחשב החדש אז אין מנוס מהתקנה נקייה חדשה.@igo אמר ביצירת אימג' מוכן:
או אם אני רוצה שלא יהיה שם את כל התוכנות, נגיד יש שתי תוכנות שאני לא רוצה שיכנסו לאימג'.
מה הבעיה לעשות אימג' על הכל ובמחשב החדש למחוק ידני את 2 התוכנות, אחרי הכל זה עניין של כמה דקות מאשר לעשות התקנה נקייה וחדשה.
@igo אמר ביצירת אימג' מוכן:
ועוד שאלה כללית על האימג', אפשר להסתמך עליו כדי להעביר גם את הקבצים במחשב? (ליצור אימג' בתור גיבוי לכל המחשב אורגינל)
בהחלט!!!
אגב, למען תועלת הכלל תביא בפוסט שלך קישור למדריך כדי שהמשתמשים יבינו על מה מדובר.
-
@igo @KINGYOS גיגלתי ומצאתי תוכנה למחיקת דרייברים לא מכיר אותה יכול להיות שהיא באמת עושה את העבודה כמו שצריך https://softradar.com/driver-cleaner-pro/
-
@קינג-קומפיוטר זה נושא מורכב מאוד, קראתי קצת על התוכנה שהבאת ואני חושב שהיא לא מתאימה לבעיה הנוכחית כי היא מוחקת שאריות דרייברים ישנם מכרטיסי גרפי וכדומה.
ישנם הרבה דרייברים כמו התקני עכבר מגע או של התקן קול או של התקני SATA שזה נושא מאוד מאוד רגיש ואחרי חיפוש לא קטן הבנתי שאין תוכנה שיודעת להסיר את הדרייברים בצורה מקצועית.