שאלה לגבי קבצים זמניים
- 
@הנני-העני אבל איך הקבצים הזמניים הגיעו ל60G? @שמח-לעזור אמר בשאלה לגבי קבצים זמניים: @הנני-העני אבל איך הקבצים הזמניים הגיעו ל60G? מה זו השאלה הזו? 
 מה אני מחשב? (או התכונות שבמחשב שעשו את כל הקבצים הללו?)
 מניין לי?
 העיקר שאתה יכול למוחקם
 אז יאללה... 
- 
@שמח-לעזור אמר בשאלה לגבי קבצים זמניים: @הנני-העני אבל איך הקבצים הזמניים הגיעו ל60G? מה זו השאלה הזו? 
 מה אני מחשב? (או התכונות שבמחשב שעשו את כל הקבצים הללו?)
 מניין לי?
 העיקר שאתה יכול למוחקם
 אז יאללה... @הנני-העני אם אני יסיר אותם הם יחזרו לא? 
- 
@הנני-העני אם אני יסיר אותם הם יחזרו לא? 
- 
@הנני-העני אבל איך הקבצים הזמניים הגיעו ל60G? @שמח-לעזור אמר בשאלה לגבי קבצים זמניים: @הנני-העני אבל איך הקבצים הזמניים הגיעו ל60G? הרבה ממה שנספר בקבצים הזמניים זה הקבצים בתיקיית ההורדות. 
- 
@שמח-לעזור אמר בשאלה לגבי קבצים זמניים: @הנני-העני אבל איך הקבצים הזמניים הגיעו ל60G? הרבה ממה שנספר בקבצים הזמניים זה הקבצים בתיקיית ההורדות. 
- 
@שמח-לעזור תכנס לתוך הקבצים הזמניים והרבה פעמים תראה שזה עשירית ממה שכתוב במסך שצילמת 
- 
@שמח-לעזור תכנס לתוך הקבצים הזמניים והרבה פעמים תראה שזה עשירית ממה שכתוב במסך שצילמת @מתכנת-חובב איפה התיקיה נמצאת? 
- 
@מתכנת-חובב איפה התיקיה נמצאת? 
- 
@מתכנת-חובב איפה התיקיה נמצאת? @שמח-לעזור אמר בשאלה לגבי קבצים זמניים: איפה התיקיה נמצאת? לא תיקייה אלא תלחץ על השורה של "קבצים זמניים" ותכנס לכמין פירוט אילו קבצים זמניים קיימים ושם לרוב יש הרבה פחות ממה שכתוב "בחוץ"