WinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?
- 
@שמח-לעזור אתה מנסה למזג את ווינדוס 11? 
- 
@שמח-לעזור תטען את הקובץ לבד קודם ב winTooklit תלחץ עך EDIT ותשנה ל 11 בכל האפשרויות שיש ב edit 
- 
@שמח-לעזור תטען את הקובץ לבד קודם ב winTooklit תלחץ עך EDIT ותשנה ל 11 בכל האפשרויות שיש ב edit 
- 
@שמח-לעזור אתה מנסה למזג את ווינדוס 11? @sxsx אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @שמח-לעזור אתה מנסה למזג את ווינדוס 11? תוך כדי..... 
 אי אפשר למזג את ווינדוס 11 עם התקנה בעברית ,כיכרגע הוא קיים רק באנגלית.
- 
@sxsx אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @שמח-לעזור אתה מנסה למזג את ווינדוס 11? תוך כדי..... 
- 
@שמח-לעזור אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @sxsx אני רוצה למזג את WIN10 עם 11 @sxsx אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @sxsx אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @שמח-לעזור אתה מנסה למזג את ווינדוס 11? תוך כדי..... 
- 
@שמח-לעזור אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @sxsx אני רוצה למזג את WIN10 עם 11 @sxsx אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @sxsx אמר בWinToolkit כותב שלשתי הקבצים יש אותו שם מה לעשות?: @שמח-לעזור אתה מנסה למזג את ווינדוס 11? תוך כדי..... 
- 
@שמח-לעזור אני הצלחתי לשנות את השם אבל הקובץ התקנה שלשם אתה מכניס את ה install.wim הוא תומך בהתקנת מערכות הפעלה בעברית , 
 ובווינדוס 11 אין כרגע עברית
- 
@שמח-לעזור אני הצלחתי לשנות את השם אבל הקובץ התקנה שלשם אתה מכניס את ה install.wim הוא תומך בהתקנת מערכות הפעלה בעברית , 
 ובווינדוס 11 אין כרגע עברית