עזרה | חיבור כמה יישומים כיישום אחד
-
@פרוזי אמר בעזרה | חיבור כמה יישומים כיישום אחד:
@משה-144 אמר בעזרה | חיבור כמה יישומים כיישום אחד:
@פרוזי
אפשרי כמעט בכל היישומים1: מה אני אמור לעשות עם הקובץ מינפליט?
כתוב במדריך שאני אמור להעביר את כל הקבצים לתקיה אחת! (בתנאי שאין שתי שמות שחוזרים על עצמם) והמינפליט חוזר על עצמו
2: יש קבצי מינפליט שיש שם יותר טקסט מהרגיל כמו במילון עברי ארמי לאיפה אני אמור להעתיק את הטקסט הזה?
פשוט נסתי והפלאפון לא הצליח לפתוח לי את היישום הוא אמר שזה "יישום לא חוקי , למחוק?"
ואני לא יודע איפה הבעיה במה שעשיתיזה מסובך
המלצה שלי, קח כרגע 2 יישומים קלים, לדוגמא בלוטוס של הוועדה ולוח עברי ותחבר אותם
אח"כ תלך למסובכים יותר.אין צורך לחלץ הכל לתיקיה, פשוט פותחים את שתי היישומים עם תוכנת ראר ומסמנים ביישום אחד הכל חוץ מתיקיית המניפיסט, וגוררים אל היישום השני.
מהמניפסט הראשון תעתיק את השורה: מידלט 1
ותוסיף אותו ליישום השני מתחת למידלט 1 ושנה למידלט 2
שים לב לא להוסיף רווחים מיותרים, מעבר למעבר שורה.
אם יש במניפיסט מילים בעברית חובה לשמור קידוד כ utf8 -
@משה-144 זה מה שעשיתי!!!!
ניסתי לחבר לשם הניסיון את הקלוח ואת המילון עברי ארמי ויש לי בMANIFEST של המילון שורה
"MIDlet-1: ReadManiac, /res/icon.png, MIDlet1" האם את שני האחדים אני אמור לשנות ל2 ?
וגם יש לי שם את השורה הזאת "Build: Generic MIDP1.0, Full, No ZIP support, Generic MIDP10 phones keys config, English - Hebrew"
מה אני אמור לעשות איתה??? להעתיק גם אותה לMANIFEST???
תודה!!! -
@פרוזי
תעלה את המילון או את המניפסט שלוהעליון מידלט 1
ותחתיו 2אבל יש שם באותו שורה פעמים מידלט 1 לשנות את שניהם לשתיים כשאני מעתיק אותם לתוך הקלוח??
ושוב זה לא שאני צריך את שני היישומים האלה מחוברים זה רק לניסיון!! (פשוט איך שאני מכיר אותך עוד שתי דקות אתה תעלה לי לפה את היישום הזה מוכן )
ואני רוצה שהקלוח יהיה הראשי (נניח) -
-
@פרוזי אמר בעזרה | חיבור כמה יישומים כיישום אחד:
MIDlet-2: ReadManiac, /res/icon.png, MIDlet1
שים את זה מתחת למידלט 1
יש לך דרך להסביר לי מה זה בדיוק , כדי שאני יוכל לעשות את זה בעוד יישומים אם צריך?
או שזה משהוא מורכב?שום דבר לא מסובך, בסך הכל שיניתי ממידלט 1 למידלט 2
פשוט שאלת מה להעתיק
אז העתקתי לך