שגיאות בדיסק קשיח
-
יש לי במחשב דיסק קשיח SSD חדש ווינדוס כותב שיש שגיאות בדיסק, אבל בתיקון הוא לא מצליח לעשות כלום, בתוכנת סמארט לא מופיע שיש בעיה,
תודה -
יש לי במחשב דיסק קשיח SSD חדש ווינדוס כותב שיש שגיאות בדיסק, אבל בתיקון הוא לא מצליח לעשות כלום, בתוכנת סמארט לא מופיע שיש בעיה,
תודה@xkcuset מה זה אומר שוינדוס כותב שיש בעיה בכונן התמונה שהעלית זה סריקה שלוקחת קצת זמן אבל אח''כ המחשב עובד איפה הבעיה?
-
@xkcuset מה זה אומר שוינדוס כותב שיש בעיה בכונן התמונה שהעלית זה סריקה שלוקחת קצת זמן אבל אח''כ המחשב עובד איפה הבעיה?
-
@קינג-קומפיוטר
התמונה מראה שהווינדוס מזהה בעיות בכונן והוא לא מבין מהן הבעיות כי הכונן הוא חדש
לדעתי זה רק המידע פגום והכונן בסדר גמור
ולכן יש למחקו הכל והתחיל חדש ובעז"ה הכל יהא טוב@הנני-העני קרה לי כמה פעמים שוינדוס הפעיל את הסריקה הזאת השאלה היא מה עבר על המחשב לפני שהוא עשה את הסריקה הזאת
-
@הנני-העני קרה לי כמה פעמים שוינדוס הפעיל את הסריקה הזאת השאלה היא מה עבר על המחשב לפני שהוא עשה את הסריקה הזאת
@קינג-קומפיוטר לא עבר כלום, אבל זה מעצבן שכל פעם בפתיחה לוקח עוד שתי דקות
-
@קינג-קומפיוטר
התמונה מראה שהווינדוס מזהה בעיות בכונן והוא לא מבין מהן הבעיות כי הכונן הוא חדש
לדעתי זה רק המידע פגום והכונן בסדר גמור
ולכן יש למחקו הכל והתחיל חדש ובעז"ה הכל יהא טוב@הנני-העני לאפס את המחשב ?
-
@הנני-העני לאפס את המחשב ?
@xkcuset יש מצב שאתה עושה פעמיים הפעלה מחדש ואחר כל פעם צילומ של דוח הSMART ?
-
@xkcuset יש מצב שאתה עושה פעמיים הפעלה מחדש ואחר כל פעם צילומ של דוח הSMART ?
-
@xkcuset לא רואים משו מיוחד בדוח
אם זה מעצבן אותך תוכל לנסות את מה ש @הנני-העני הציע -
@xkcuset לא רואים משו מיוחד בדוח
אם זה מעצבן אותך תוכל לנסות את מה ש @הנני-העני הציע@משחזר-מידע בסוף מצאתי פתרון, יש מחשבים שאין הרשאת גישה לחלק מהמיקומים בכוננים ולכן זה לא מצליח לסרוק את הכונן, עשיתי סריקה דרך התאוששות ווינדוס וזה הסתדר.
-
@משחזר-מידע בסוף מצאתי פתרון, יש מחשבים שאין הרשאת גישה לחלק מהמיקומים בכוננים ולכן זה לא מצליח לסרוק את הכונן, עשיתי סריקה דרך התאוששות ווינדוס וזה הסתדר.
@xkcuset אמר בשגיאות בדיסק קשיח:
יש מחשבים שאין הרשאת גישה לחלק מהמיקומים
הרשאות גישה תלוי במערכת הפעלה
ולכן אני לא מצליח להבין למה לchkdsk אין גישה למקומות האלה, נו... לך תבין את מיקרוסופט...