בקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי
-
@מישהו12 אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@iva מה הבעיה בQIN1S?
דבר ראשון המקשים
אבל גם, אני לא יכול לקרוא לזה 100 אחוז כשר אם בתוך דקה אפשר להפוך אותו לסמארטפון רגיל לחלוטין
לא נכנס לדון על זה בעניין אם זה כשר או לא
אבל בלי הבעיה של המקשים יכול להיות שזה טוב
אבל גם לכל פלאפון יהיה חסרון
לענ"ד לא יהיה פלאפון שזה יהיה 100 אחוז מושלם, כי ככה זה
אבל לפחות שזה לא יגעיל כמו ה-MTK -
@משהו-חדש כן.
והבאת תמונה של טלפון לא כל כך מרשים.
אבל אלה היו בהחלט טלפונים טובים בהרבה מהחדשיםכן היו יותר נוחים, היה להם אורך חיים של כעשר שנים. אבל אל תשכח שזה נועד במקור למעבדים בעלי הספק נמוך ורשתות איטיות. היום פלאפון כזה היה 'גזר' לדעתי. עובדה שחברת נוקיה בעצמה היא הפסיקה לייצר את זה בעצמה, ולא בגלל שהחברה קרסה. אלא שזה לא הלך לה לשווק את זה בגלל ההתקדמות של הפלאפונים, במיוחד באמריקה. זה ידוע. אני זוכר שקראתי על זה.
-
@iva אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
דבר ראשון המקשים
F21S
אבל גם, אני לא יכול לקרוא לזה 100 אחוז כשר אם בתוך דקה אפשר להפוך אותו לסמארטפון רגיל לחלוטין
כנ"ל הLG
-
@משהו-חדש זכותך לחלוק אלי אבל אני לא מעניין אותי מה קיים בפרוץ אני יודע תכלס המכשירים האלו זבל אוקי הנוקיה C2 אלפי אנשים עדיין משתמשים איתו והנוקיה 3310 מאלפי המכשירים שקנו נשארו בודדים ביחס https://www.prog.co.il/threads/נוקיה-215-בעיות-קליטה-ושמע.696004/
-
דבר ראשון המקשים
F21S
הטאצ' אתה מתכוון?
לפעמים זה חסרון ולא יתרון
כל אחד עם ההרגל שלו@iva אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
כנ"ל הLG
אני לא יודע על איזה מכשיר אתה מתכוון
אני מתכוון על הפשוט ביותר שעולה 100-150 ש"ח
זה
-
@iva מה הבעיה בQIN1S?
דבר ראשון המקשים
לא נכנס לדון על זה בעניין אם זה כשר או לא
אבל בלי הבעיה של המקשים יכול להיות שזה טוב
אבל גם לכל פלאפון יהיה חסרון
לענ"ד לא יהיה פלאפון שזה יהיה 100 אחוז מושלם, כי ככה זה
אבל לפחות שזה לא יגעיל כמו ה-MTKנכון. בגלל זה הרבה נכנסים לדילמה מה לקנות. כמו אותו אחד ששאל לפניכן מה מומולץ לקנות במכשירים הכשרים. גם על QIN1S עשו הרבה בלאגן בציבור החרדי... הרבה מפחדים ממכשיר כזה שאפשר להפוך אותו יום אחד לסמארטפון.
-
@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
כן היו יותר נוחים, היה להם אורך חיים של כעשר שנים. אבל אל תשכח שזה נועד במקור למעבדים בעלי הספק נמוך ורשתות איטיות.
לא יודע.
הנוקיה C5 שלי יותר חזק מה225...
והוא 3G ולא 4.
אבל הם מייצרים היום גם 2G.@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
היום פלאפון כזה היה 'גזר' לדעתי.
תן לי-והרבה אנשים-מכשיר נוקיה מקורי כמו שלפני 10 שנים חדש.
נהנה ממנו מאוד.@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
עובדה שחברת נוקיה בעצמה היא הפסיקה לייצר את זה בעצמה, ולא בגלל שהחברה קרסה. אלא שזה לא הלך לה לשווק את זה בגלל ההתקדמות של הפלאפונים, במיוחד באמריקה.
עובדה לא נכונה.
החברה הפסיקה ליצר בגלל קריסתה.
וזה לא היה בגלל שהטלפונים היו לא מתקדמים מספיק.
הC5 שלי מתקדם יותר מהIPHONE1.
אבל הטאצ'-שאומרים שהוא נוח (אני באופן אישי לא מסתדר איתו בכלל בפעמים שאני צריך להשתמש בסמארטפונים) שהיה לאפל ולא היה לנוקיה, הוא מה שהרג את נוקיה.ביחד עם אנדרואיד שהיה גם טאצ וגם קוד פתוח. -
@770770770 אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@iva לא טא''ץ אלא מקשים
אהה ואפשר להכניס גירסאות כמו הקין 1?
א"כ אז........... -
הטאצ' אתה מתכוון?
לא.
למכשיר הזה
אני לא יודע על איזה מכשיר אתה מתכוון
דיברתי על הLG FLIP.
סליחה, לא ידעתי על קיומו של LG אחר. -
@מוטי-ברנד למי שיש בעיה בנוקיה 215 כולל בעית שמיעה וכדו' יוכל לפנות לחברה והיא תטפל בבעיה. זה לא קשור למכשיר עצמו, המכשיר עצמו אולי קצת מסובך ב'איך להתשמש בו' אבל הוא מכשיר חזק ללא ספק. אין מה להשוות אותו ל MTK 1 שהרבה באו אלי עם תלונות עליו. מה לעשות יבוא יום והוא יעלם מהשוק לצערי עם כל בעיותיו.
-
@770770770 אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@iva לא טא''ץ אלא מקשים
אהה ואפשר להכניס גירסאות כמו הקין 1?
א"כ אז........... -
@משהו-חדש אם אני ימכור רכבים ויהיה למישהו בעיה שהרכב לא נוסע אז שיבוא לחברה רק שיתקינו לו גלגלים ואחרי זה מנוע ואחרי זה גיר
זה לא עובד ככה בן אדם קונה פלאפון הוא רוצה פלאפון שעובד ולא פלאפון שצריך כל בעיה ללכת לחברה כדי לסדר את זה
ובזאת תם וויכוחינו להיום לכל אחד יש דעה משלו ואת הנסיון שלו וזכותך לחלוק ולמכור זבל לאנשים בהצלחה -
כן היו יותר נוחים, היה להם אורך חיים של כעשר שנים. אבל אל תשכח שזה נועד במקור למעבדים בעלי הספק נמוך ורשתות איטיות.
לא יודע.
הנוקיה C5 שלי יותר חזק מה225...
והוא 3G ולא 4.
אבל הם מייצרים היום גם 2G.@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
היום פלאפון כזה היה 'גזר' לדעתי.
תן לי-והרבה אנשים-מכשיר נוקיה מקורי כמו שלפני 10 שנים חדש.
נהנה ממנו מאוד.@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
עובדה שחברת נוקיה בעצמה היא הפסיקה לייצר את זה בעצמה, ולא בגלל שהחברה קרסה. אלא שזה לא הלך לה לשווק את זה בגלל ההתקדמות של הפלאפונים, במיוחד באמריקה.
עובדה לא נכונה.
החברה הפסיקה ליצר בגלל קריסתה.
וזה לא היה בגלל שהטלפונים היו לא מתקדמים מספיק.
הC5 שלי מתקדם יותר מהIPHONE1.
אבל הטאצ'-שאומרים שהוא נוח (אני באופן אישי לא מסתדר איתו בכלל בפעמים שאני צריך להשתמש בסמארטפונים) שהיה לאפל ולא היה לנוקיה, הוא מה שהרג את נוקיה.ביחד עם אנדרואיד שהיה גם טאצ וגם קוד פתוח.אל תמציא דברים.
אני מצטט לך מתוך מאמר של סשה סגן ראש הפרויקטים המהירים ביותר ברשתות הנייד
-
@מוטי-ברנד כמו שלמכונת הכביסה ולמקרר שלך יש הוראות יצרן איך להתשמש, אותו דבר בפלאפון, מי שלא יודע להתשמש בו, בודאי שיהיה לו תקלות. כל דבר צריך יידע. ובאתר של נוקיה יש הוראות בכל בעיה מה לעשות, מתי צריך לפנות לחברה, הבעיה שאנשים קונים פלאפון ולא עוברים על ההוראות ההפעלה. ואחרי זה באים למוכר ומתלוננים. MTK הוא מכשיר לכאורה נחמד, אבל אחרי שיש תקלה אין לך מידע על הפלאפון כלום. אז מה זה שווה?? לכן עדיך למכור את הזבל שאני מוכר מאשר לנסות להפוך זבל למכשיר שיתחיל לעבוד, אני בכלל לא מתווכח איתך. אתה סתם הופך את לאישי. אני סך הכל פותח דיון כללי. בסך הכל אנשים רוצים לקנות פלאפון טוב בהגדרה האמיתית של פלאפון טוב.
-
אל תמציא דברים.
קודם כל, תדבר בכבוד! זה בסיסי.
אח"כ יהיה אפשר להמשיך להתמודד עם הטענות שלך.סליחה אם נפגעת. אבל אי אפשר להביא דברים בלי מקורות. זה גם בסיסי לצערי.