בקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי
-
@מוטי-ברנד כל הסינים(אני לא מדבר על כל מה שמסין כי היום הכל מסין אבל יש סיני ויש מסין) לא שווים שקל!!!
לדוגמא אלו:mtk, firs fone, kosher fone -
@שלם שאלה טובה. השאלה מה היה לא טוב במכשיר הקודם שלך, שבגלל זה אתה מחפש משהו חדש.
בקשר למכשיר - יש הרבה סוגים מגוונים ואיכותיים, אבל השאלה במה אתה יותר מתמקד.
בעיקר- הבעיה העיקרית היא ברוב האלה שמחפשים פלאפון טוב - זה רק שהם רוצים שאיכות השמיעה בפלאפון תהיה מצויינת [למרות שזה לא כל כך קשור לפלאפון כי זה גם תלוי בקו סלולר בה אתה נמצא]. בנתיים השיאומי QIN 1 הוא עם האיכות השמיעה הכי טובה, לפי מה שכולם מדברים. ואפשר להשיג אותו במחיר של 300 שח ומעלה [כאן בארץ].
בקשר למחיר - לדעתי פלאפון פחות מהמחיר הזה [המצויין לעיל] זה פלאפון שלא מומלץ כל כך, רוב התקלות שיש במכשירים זה במכשירים כאלה. בהצלחה. -
@אנדרואיד-מומחה יש בזה משהו.
-
-
@אנדרואיד-מומחה אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@מוטי-ברנד כל הסינים(אני לא מדבר על כל מה שמסין כי היום הכל מסין אבל יש סיני ויש מסין) לא שווים שקל!!!
לדוגמא אלו:mtk, firs fone, kosher foneאתה צודק שבדר'כ זה לא שווה אני גם יודע ואני מתקן מכשירים ככה שאני יודע מה זה כל החארטות האלה בל הMTK 1 זה מכשיר שנמצא כבר כמעט 3 שנים בשוק ואין לו כמעט בעיות אז לכן הוא הכי מומלץ כרגע בשוק
-
@מוטי-ברנד אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
אתה צודק שבדר'כ זה לא שווה אני גם יודע ואני מתקן מכשירים ככה שאני יודע מה זה כל החארטות האלה בל הMTK 1 זה מכשיר שנמצא כבר כמעט 3 שנים בשוק ואין לו כמעט בעיות אז לכן הוא הכי מומלץ כרגע בשוק
כבר עדיף נוקיה מחודשים שעולה 180 באלי אקספרס ויש פה בפורום מדריכים איך להחשיר את זה (אבל אפשר לפרוץ את זה די בקלות)
-
כבר עדיף נוקיה מחודשים שעולה 180 באלי אקספרס ויש פה בפורום מדריכים איך להחשיר את זה (אבל אפשר לפרוץ את זה די בקלות)
אני גם אוחז ככה אבל זה לא עובד בכל החברות וזה משגע את השכל
-
@מוטי-ברנד לא משנה, אני בא להגיד שהחניות וכו' משכנעים כל הזמן שיקנו את הסינים כי על זה הם מרוויחים הכי הרבה הם קונים את זה ב 2 שקל בסין ואפילו לא צריכים לצור לזה גרסה (קצת לערוך שלא יהיה רדיו ו sms ) ונערס תוך יומיים
-
@אנדרואיד-מומחה חביבי, הכל מסין! למה הפלאפון שלך מיוצר בטורקיה?????
-
כל הסינים(אני לא מדבר על כל מה שמסין כי היום הכל מסין אבל יש סיני ויש מסין) לא שווים שקל!!!
@משהו-חדש אני רואה שלא עברת על השירשור
-
@משהו-חדש
שלום!
גם אני מתעניין כרגע על מכשיר חדש, השיאומי טוב מאוד, רק שהגלילה שלו זוועתית, כידוע, ועוד כמה חסרונות שהעיקרי שבהם - שיש אלף גרסאות שלכל אחת יש מעלות וחסרונות, ואין משהו מספיק טוב וכשר (שאני מכיר).
אני מתלבט בין
הפשוטים [G2], כמו:, סמסונג E1200 מחודש דור 2, פיליפס, פיליפס 209, כושר פליפ K11,
הטובים יותר [G3+] (?), כמו: MTK+ Q3 MTK1 נוקיה 215, Q3
מישהו יכול לעזור בבקשה?
@מוטי-ברנד וכולי? -
@שם-משתמש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@משהו-חדש
שלום!
גם אני מתעניין כרגע על מכשיר חדש, השיאומי טוב מאוד, רק שהגלילה שלו זוועתית, כידוע, ועוד כמה חסרונות שהעיקרי שבהם - שיש אלף גרסאות שלכל אחת יש מעלות וחסרונות, ואין משהו מספיק טוב וכשר (שאני מכיר).
אני מתלבט בין
הפשוטים [G2], כמו:, סמסונג E1200 מחודש דור 2, פיליפס, פיליפס 209, כושר פליפ K11,
הטובים יותר [G3+] (?), כמו: MTK+ Q3 MTK1 נוקיה 215, Q3
מישהו יכול לעזור בבקשה?
@מוטי-ברנד וכולי?G10 אחד הטובים
MTK1 היה לי ואחרי שנה הלך הפלאפון -
@שם-משתמש הפשוטים יותר שהזכרת אולי יעזרו לך בהוצאה הכספית, אבל כידוע שרוב המכשירים האלה נמצאים במעבדות של תיקונים, כי זה כמו להחזיק נגן של 'סאנדיסק' [הנגן שעשה מליונים למעבדות] לכן אני ממליץ שתלך על מכשיר של חברת נוקיה 215. מכשיר מצויין. ממשק טוב. יחזיק לך הרבה זמן. ואפס תקלות. בהצלחה.
-
@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@מוטי-ברנד מכיר כמה לא מעטים שהפלאפון הזה MTK1 לאחר כמה זמן שבק חיים. אחד נתקע לו המסך עד שנשרף הסוללה. אחד נפל לו המכשיר על הרצפה והמכשיר מת.
מוזר מאוד, לי נפל אין ספור פעמים (ואף לשם הדגמה זרקתי אותו בחוזקה במרחק 2 מטר) ולא קרה לו כלום. צריך לבדוק אם לא יצאו כמה גירסאות (כמו שהיה בעבר עם UP TEC)
-
@יוסי-מחשבים יתכן מאד זה קרה גם בנוקיה C2, היו כאלה מכשירים בעבר שהיו דפוקים [בהכל], אבל המקוריים היו עובדים חבלז... לך תדע לזהות את ההבדלים. שניהם נראים אותו דבר. אבל אתה לא יודע מה מוכרים לך?!