בקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי
-
@770770770 אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@iva לא טא''ץ אלא מקשים
אהה ואפשר להכניס גירסאות כמו הקין 1?
א"כ אז........... -
@iva אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
הטאצ' אתה מתכוון?
לא.
למכשיר הזה
אני לא יודע על איזה מכשיר אתה מתכוון
דיברתי על הLG FLIP.
סליחה, לא ידעתי על קיומו של LG אחר. -
@מוטי-ברנד למי שיש בעיה בנוקיה 215 כולל בעית שמיעה וכדו' יוכל לפנות לחברה והיא תטפל בבעיה. זה לא קשור למכשיר עצמו, המכשיר עצמו אולי קצת מסובך ב'איך להתשמש בו' אבל הוא מכשיר חזק ללא ספק. אין מה להשוות אותו ל MTK 1 שהרבה באו אלי עם תלונות עליו. מה לעשות יבוא יום והוא יעלם מהשוק לצערי עם כל בעיותיו.
-
@770770770 אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@iva לא טא''ץ אלא מקשים
אהה ואפשר להכניס גירסאות כמו הקין 1?
א"כ אז........... -
@משהו-חדש אם אני ימכור רכבים ויהיה למישהו בעיה שהרכב לא נוסע אז שיבוא לחברה רק שיתקינו לו גלגלים ואחרי זה מנוע ואחרי זה גיר
זה לא עובד ככה בן אדם קונה פלאפון הוא רוצה פלאפון שעובד ולא פלאפון שצריך כל בעיה ללכת לחברה כדי לסדר את זה
ובזאת תם וויכוחינו להיום לכל אחד יש דעה משלו ואת הנסיון שלו וזכותך לחלוק ולמכור זבל לאנשים בהצלחה -
@מישהו12 אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
כן היו יותר נוחים, היה להם אורך חיים של כעשר שנים. אבל אל תשכח שזה נועד במקור למעבדים בעלי הספק נמוך ורשתות איטיות.
לא יודע.
הנוקיה C5 שלי יותר חזק מה225...
והוא 3G ולא 4.
אבל הם מייצרים היום גם 2G.@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
היום פלאפון כזה היה 'גזר' לדעתי.
תן לי-והרבה אנשים-מכשיר נוקיה מקורי כמו שלפני 10 שנים חדש.
נהנה ממנו מאוד.@משהו-חדש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
עובדה שחברת נוקיה בעצמה היא הפסיקה לייצר את זה בעצמה, ולא בגלל שהחברה קרסה. אלא שזה לא הלך לה לשווק את זה בגלל ההתקדמות של הפלאפונים, במיוחד באמריקה.
עובדה לא נכונה.
החברה הפסיקה ליצר בגלל קריסתה.
וזה לא היה בגלל שהטלפונים היו לא מתקדמים מספיק.
הC5 שלי מתקדם יותר מהIPHONE1.
אבל הטאצ'-שאומרים שהוא נוח (אני באופן אישי לא מסתדר איתו בכלל בפעמים שאני צריך להשתמש בסמארטפונים) שהיה לאפל ולא היה לנוקיה, הוא מה שהרג את נוקיה.ביחד עם אנדרואיד שהיה גם טאצ וגם קוד פתוח.אל תמציא דברים.
אני מצטט לך מתוך מאמר של סשה סגן ראש הפרויקטים המהירים ביותר ברשתות הנייד
-
@מוטי-ברנד כמו שלמכונת הכביסה ולמקרר שלך יש הוראות יצרן איך להתשמש, אותו דבר בפלאפון, מי שלא יודע להתשמש בו, בודאי שיהיה לו תקלות. כל דבר צריך יידע. ובאתר של נוקיה יש הוראות בכל בעיה מה לעשות, מתי צריך לפנות לחברה, הבעיה שאנשים קונים פלאפון ולא עוברים על ההוראות ההפעלה. ואחרי זה באים למוכר ומתלוננים. MTK הוא מכשיר לכאורה נחמד, אבל אחרי שיש תקלה אין לך מידע על הפלאפון כלום. אז מה זה שווה?? לכן עדיך למכור את הזבל שאני מוכר מאשר לנסות להפוך זבל למכשיר שיתחיל לעבוד, אני בכלל לא מתווכח איתך. אתה סתם הופך את לאישי. אני סך הכל פותח דיון כללי. בסך הכל אנשים רוצים לקנות פלאפון טוב בהגדרה האמיתית של פלאפון טוב.
-
אל תמציא דברים.
קודם כל, תדבר בכבוד! זה בסיסי.
אח"כ יהיה אפשר להמשיך להתמודד עם הטענות שלך.סליחה אם נפגעת. אבל אי אפשר להביא דברים בלי מקורות. זה גם בסיסי לצערי.
-
כמו שלמכונת הכביסה ולמקרר שלך יש הוראות יצרן איך להתשמש, אותו דבר בפלאפון, מי שלא יודע להתשמש בו, בודאי שיהיה לו תקלות. כל דבר צריך יידע
פלאפון לא צריך ידע איך להפעיל מפעילים ומשתמשים לא צריך ידע טכני בשביל להפעיל פלאפון
MTK הוא מכשיר לכאורה נחמד, אבל אחרי שיש תקלה אין לך מידע על הפלאפון כלום. אז מה זה שווה??
המכשיר הזה לא מתקרב ליאנג ולC2 אבל אין לקנות כאלו מכשירים היום אז מכל הזבל שיש היום המכשיר הזה די הוכיח את עצמו והוא כבר נמצא בשוק 3 שנים וכמעט ואין תקלות וגם אם יש תקלות עדיין ביחס לכל המכשירים הסינים ששובקים חיים אחרי כמה חודשים אז זה יותר טוב
-
@מוטי-ברנד אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
כמו שלמכונת הכביסה ולמקרר שלך יש הוראות יצרן איך להתשמש, אותו דבר בפלאפון, מי שלא יודע להתשמש בו, בודאי שיהיה לו תקלות. כל דבר צריך יידע
פלאפון לא צריך ידע איך להפעיל מפעילים ומשתמשים לא צריך ידע טכני בשביל להפעיל פלאפון
MTK הוא מכשיר לכאורה נחמד, אבל אחרי שיש תקלה אין לך מידע על הפלאפון כלום. אז מה זה שווה??
המכשיר הזה לא מתקרב ליאנג ולC2 אבל אין לקנות כאלו מכשירים היום אז מכל הזבל שיש היום המכשיר הזה די הוכיח את עצמו והוא כבר נמצא בשוק 3 שנים וכמעט ואין תקלות וגם אם יש תקלות עדיין ביחס לכל המכשירים הסינים ששובקים חיים אחרי כמה חודשים אז זה יותר טוב
אני לא בא לשנות את הדעה שלך, זה נמצא 3 שנים בשוק... לא בגלל ה0 תקלות אלא בגלל שהרבה אוהבים את הסגנון של הפלאפון הזה, יש לו כמה דברים טובים שאין במכשירים אחרים. אבל מה לעשות שגם עליו ראיתי כל מיני תקלות לא פשוטות. לא כולם יודעים שאתה יודע לתקן את המכשירים שלהם, אבל בסדר, תחיה עם זה.... הכל טוב.
-
@מוטי-ברנד אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@משהו-חדש נכון לעכשיו זה נראה שזה הולך יותר לכיון של ה3310 מאשר לכיון של הC2 שמחזיק הרבה זמן
הנקודה היא שבC2 קשה לאנשים להתנתק מזה, בגלל שהוא גם היה קטן וחמוד... וגם שאפשר להכניס בו הרבה אפליקציות שאי אפשר להכניס בפלאפונים שיש כיום, למרות שהסוללה שלו לא מחזיקה הרבה זמן, לא מעט תקלות יש בו. אבל זה לא המקום.
-
@משהו-חדש אחרי 10 שנים ואינספור חידושים יש למכשיר זכות לקרטע.
אל דאגה, לחדשים זה יקרה הרבה יותר מהר.זה מה שאמרת שלחדשים זה יקרה הרבה יותר מהר...
אמרתי הרבה יותר מול 10 שנים.
איך זה הפך ל"כמה חודשים"? -
@davidros אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@שם-משתמש אמר בבקשת מידע | טלפון כשר ומומלץ - במחיר שפוי:
@משהו-חדש
שלום!
גם אני מתעניין כרגע על מכשיר חדש, השיאומי טוב מאוד, רק שהגלילה שלו זוועתית, כידוע, ועוד כמה חסרונות שהעיקרי שבהם - שיש אלף גרסאות שלכל אחת יש מעלות וחסרונות, ואין משהו מספיק טוב וכשר (שאני מכיר).
אני מתלבט בין
הפשוטים [G2], כמו:, סמסונג E1200 מחודש דור 2, פיליפס, פיליפס 209, כושר פליפ K11,
הטובים יותר [G3+] (?), כמו: MTK+ Q3 MTK1 נוקיה 215, Q3
מישהו יכול לעזור בבקשה?
@מוטי-ברנד וכולי?G10 אחד הטובים
MTK1 היה לי ואחרי שנה הלך הפלאפוןכן אבל הוא כבד מאד זה כמו להחזיק פטיש בתוך הכיס. לא נוח.
וכשהוא נופל על הרצפה ה..... רצפה נשברת.. ולא הפלאפון
מה גם שהתפריט נוח (דבר אחד מעצבן שאין לוח שנה בעברית