גוגל תמונות - עזרה .
-
אני לא מצליח להבין כיצד אני גורם לכך שכל מה שאעלה לגוגל תמונות ישארו באיכות המקורית ?
מישהו יכול להסביר לי את ההסבר להגדרה הזו ? - במה אני צריך לבחור אם אני רוצה את האיכות המקורית של התמונות שלי ?תודה לעוזרים !
-
@צבי-מחשבים אמר בגוגל תמונות - עזרה .:
אני לא מצליח להבין כיצד אני גורם לכך שכל מה שאעלה לגוגל תמונות ישארו באיכות המקורית ?
מישהו יכול להסביר לי את ההסבר להגדרה הזו ? - במה אני צריך לבחור אם אני רוצה את האיכות המקורית של התמונות שלי ?תודה לעוזרים !
-
-
-
@צבי-מחשבים
אני אסביר לך.
יש שני סוגים
ואחד הוא נשאר אותו דבר רק השם שונה.
אסביר.
יש את הראשון - באיכות מקורית = כל מה שאתה מעלה עולה כמו שהוא לענן של גוגל תמונות ותופס נפח כגודל הקובץ שהוא.
השני הוא המסובך - דחיסת פריטים \ באיכות גבוהה = וכאן , ארחיב:
בעבר , יכלת לבחור באפשרות זו איכות גבוהה[ והלעלות אינסוף מידע לענן בלי הגבלה. אבל , האיכות הייתה ירודה קמעה [המקסימום היה hd אז נגיד אם העלת 4k זה שונמך לhd].
עממה , יום אחד החליטו גוגל שהם לא רוצים את זה , והדבר נסגר.
מה הפשט?
הכוונה היא שאין יותר גיובי לענן ללא הגבלה. אין מושגכזה. (רק למכשירי פיקסל בלבד ואכמ"ל)
אז מה עשו במקום?
עשו את האופציה 'דחיסת םריטים' = שזו בעצם האיכות הגבוהה של אז רק שכעת היא נכללת ב15 ג"ב
מה ההגיון? למה שארצה לצמצמם את גודל הקבצים אם אני מוגבל במקום?
ההסבר הוא פשוט , אז העדפת להעלות אינסוףמידע תמורת מעט ירידה באיכות , וכעת , שיש לך מגבלה של 15 ג"ב , אז כיביכול תרצה לחסוך כל גיגה וכל מגה ולכן - גוגל הציעו לך את דחיסת המידע הזו
מקווה שהחכמת ושהובנתי , בהצלחה. -
פוסט זה נמחק!
-
@הנני-העני אמר בגוגל תמונות - עזרה .:
@צבי-מחשבים
אני אסביר לך.
יש שני סוגים
ואחד הוא נשאר אותו דבר רק השם שונה.
אסביר.
יש את הראשון - באיכות מקורית = כל מה שאתה מעלה עולה כמו שהוא לענן של גוגל תמונות ותופס נפח כגודל הקובץ שהוא.
השני הוא המסובך - דחיסת פריטים \ באיכות גבוהה = וכאן , ארחיב:
בעבר , יכלת לבחור באפשרות זו איכות גבוהה[ והלעלות אינסוף מידע לענן בלי הגבלה. אבל , האיכות הייתה ירודה קמעה [המקסימום היה hd אז נגיד אם העלת 4k זה שונמך לhd].
עממה , יום אחד החליטו גוגל שהם לא רוצים את זה , והדבר נסגר.
מה הפשט?
הכוונה היא שאין יותר גיובי לענן ללא הגבלה. אין מושגכזה. (רק למכשירי פיקסל בלבד ואכמ"ל)
אז מה עשו במקום?
עשו את האופציה 'דחיסת םריטים' = שזו בעצם האיכות הגבוהה של אז רק שכעת היא נכללת ב15 ג"ב
מה ההגיון? למה שארצה לצמצמם את גודל הקבצים אם אני מוגבל במקום?
ההסבר הוא פשוט , אז העדפת להעלות אינסוףמידע תמורת מעט ירידה באיכות , וכעת , שיש לך מגבלה של 15 ג"ב , אז כיביכול תרצה לחסוך כל גיגה וכל מגה ולכן - גוגל הציעו לך את דחיסת המידע הזו
מקווה שהחכמת ושהובנתי , בהצלחה.למה זה נקרא איכות גבוהה ? אם האיכות ירודה ?
מה תכל'ס עלי לבחור אם אני רוצה להעלות את התמונות והסרטונים שלי באיכות הגבוהה והמקורית ?
הסברת היטב ! -
@צבי-מחשבים האפשרות הראשונה "באיכות המקורית"
-
:::
Spoiler Text
:::
@צבי-מחשבים
זה נקרא גבוהה כי זה עדיין משמר התמונות חהסרטונים באיכות טובה אבל עדיין לא המקורית
לכן זה נקרא כך.:::
ציטוט מגוגל על זה:
דחיסת פריטים (לשעבר 'באיכות גבוהה')
התמונות והסרטונים יאוחסנו באיכות קצת יותר נמוכה.שינינו את השם של רזולוציית ההעלאה 'באיכות גבוהה' ל'דחיסת פריטים', אבל רק השם השתנה – התמונות והסרטונים יאוחסנו באותה איכות.
תמונות וסרטונים שמגובים ברזולוציה 'דחיסת פריטים' נכללים בנפח האחסון בחשבון Google.
התמונות יכווצו כדי לחסוך במקום. אם התמונה היא ברזולוציה גבוהה יותר מ-16MP, היא תוקטן ל-16MP.
רזולוציה של 16MP היא איכות טובה לתמונות, המאפשרת להדפיס אותן בגדלים של עד 60x40 ס"מ.
סרטונים ברזולוציה גבוהה יותר מ-1080p יוקטנו לרזולוציה של 1080p HD. סרטון ברזולוציה של 1080p או ברזולוציה קצת יותר נמוכה ייראה קרוב למקור. חלק מהפרטים, כמו כתוביות, עלולים להיאבד:::
תשובה לשאלתךהשניה כבר קיבלת מידידי @קינג-קומפיוטר
אם זה מעניין אותך תוכל לקרוא בהרחבה כאן ולהבין הכל בצורה מסודרת וברורה יותר משאני הסברתי.