אני מחפש youtube by click ללינוקס
- 
יש דבר כזה? או איזשהו אלטרנטיבה? 
- 
יש דבר כזה? או איזשהו אלטרנטיבה? @איציק-דייטש 
 יש את זה
 יש המון אופציות טובות עדיין לא עברתי על הכל
 אם לא הבנת משהו אשמח לעזור לך
- 
@איציק-דייטש 
 יש את זה
 יש המון אופציות טובות עדיין לא עברתי על הכל
 אם לא הבנת משהו אשמח לעזור לך@אהרן-שובקס אני מחפש משהו עם ממשק דומה למה שהזכרתי למעלה, אתה יודע מה מהם דומה לזה? 
- 
@אהרן-שובקס אני מחפש משהו עם ממשק דומה למה שהזכרתי למעלה, אתה יודע מה מהם דומה לזה? @איציק-דייטש 
 לא יודע אני משתמש עם מה ששלחתי לך זה ממש קל אין מה לדעת אתה כותב את הכתובת של הסרטון וזהו זה מוריד
- 
@איציק-דייטש 
 לא יודע אני משתמש עם מה ששלחתי לך זה ממש קל אין מה לדעת אתה כותב את הכתובת של הסרטון וזהו זה מוריד@אהרן-שובקס הוא מוריד פלייליסטים? 
 אגב, זה מוריד עם תמונה ?
- 
@אהרן-שובקס הוא מוריד פלייליסטים? 
 אגב, זה מוריד עם תמונה ?@איציק-דייטש אמר באני מחפש youtube by click ללינוקס: הוא מוריד פלייליסטים אמור להיות שמה כזה אפשרות שלח לי קישור של פלייליסט ואני ינסה להוריד 
 עריכה: בדקתי עכשיו אכן זה מוריד פלייליסטים
- 
@אהרן-שובקס הוא מוריד פלייליסטים? 
 אגב, זה מוריד עם תמונה ?@איציק-דייטש אמר באני מחפש youtube by click ללינוקס: אגב, זה מוריד עם תמונה ? ואכן זה גם מוריד עם תמונה 
 מודה לך מאוד בזכותך גיליתי את הכלי הנפלא הזה...
- 
@איציק-דייטש אמר באני מחפש youtube by click ללינוקס: אגב, זה מוריד עם תמונה ? ואכן זה גם מוריד עם תמונה 
 מודה לך מאוד בזכותך גיליתי את הכלי הנפלא הזה...@אהרן-שובקס תודה רבה! 
- 
@אהרן-שובקס תודה רבה! @איציק-דייטש 
 הסתדרת עם התקנה?
- 
@איציק-דייטש 
 הסתדרת עם התקנה?@אהרן-שובקס לא, וזה בדיוק מה שבאתי לשאול אותך עכשיו, איך אני מתקין? 
- 
@אהרן-שובקס לא, וזה בדיוק מה שבאתי לשאול אותך עכשיו, איך אני מתקין? @איציק-דייטש 
 פייתון מותקן לך על השרת?
- 
@איציק-דייטש 
 פייתון מותקן לך על השרת?@אהרן-שובקס איזה שרת?? 
- 
@אהרן-שובקס לא, וזה בדיוק מה שבאתי לשאול אותך עכשיו, איך אני מתקין? @איציק-דייטש 
 תריץsudo -H pip install --upgrade youtube-dlואם pip לא מותקן לך אז תתקין כפי שהוא יכתוב לך 
- 
@איציק-דייטש 
 תריץsudo -H pip install --upgrade youtube-dlואם pip לא מותקן לך אז תתקין כפי שהוא יכתוב לך @אהרן-שובקס זה מה שקיבלתי sudo: pip: command not found
- 
@אהרן-שובקס זה מה שקיבלתי sudo: pip: command not found@איציק-דייטש 
 מצוין תכתוב pip
- 
@איציק-דייטש 
 מצוין תכתוב pip@אהרן-שובקס אוקיי Command 'pip' not found, but can be installed with: sudo apt install python3-pip
- 
@אהרן-שובקס אוקיי Command 'pip' not found, but can be installed with: sudo apt install python3-pip
- 
@אהרן-שובקס אוקיי, אני כבר יעדכן 
 עריכה:
 עשיתי הכל וזה מה שקיבלתי בסוףsudo -H pip install --upgrade youtube-dl Collecting youtube-dl Downloading youtube_dl-2021.6.6-py2.py3-none-any.whl (1.9 MB) |████████████████████████████████| 1.9 MB 639 kB/s Installing collected packages: youtube-dl Successfully installed youtube-dl-2021.6.6זה נראה שהצליח 
 אבל אני לא מוצא את זה בתוכנות
- 
@אהרן-שובקס אוקיי, אני כבר יעדכן 
 עריכה:
 עשיתי הכל וזה מה שקיבלתי בסוףsudo -H pip install --upgrade youtube-dl Collecting youtube-dl Downloading youtube_dl-2021.6.6-py2.py3-none-any.whl (1.9 MB) |████████████████████████████████| 1.9 MB 639 kB/s Installing collected packages: youtube-dl Successfully installed youtube-dl-2021.6.6זה נראה שהצליח 
 אבל אני לא מוצא את זה בתוכנות@איציק-דייטש 
 לצורך בדיקה אם זה מותקן תכתוב :youtube-dl
- 
@איציק-דייטש 
 לצורך בדיקה אם זה מותקן תכתוב :youtube-dlyoutube-dl: error: You must provide at least one URL. Type youtube-dl --help to see a list of all options.