אני מחפש youtube by click ללינוקס
-
-
@אהרן-שובקס אוקיי, אני כבר יעדכן
עריכה:
עשיתי הכל וזה מה שקיבלתי בסוףsudo -H pip install --upgrade youtube-dl Collecting youtube-dl Downloading youtube_dl-2021.6.6-py2.py3-none-any.whl (1.9 MB) |████████████████████████████████| 1.9 MB 639 kB/s Installing collected packages: youtube-dl Successfully installed youtube-dl-2021.6.6
זה נראה שהצליח
אבל אני לא מוצא את זה בתוכנות -
@איציק-דייטש
לצורך בדיקה אם זה מותקן תכתוב :youtube-dl
-
youtube-dl: error: You must provide at least one URL. Type youtube-dl --help to see a list of all options.
-
@איציק-דייטש
מצוין זה מותקן עכשיו מתי שאתה רוצה להוריד סרטון/פלייליסט אתה כותב ככה:youtube-dl (כתובת הסרטון/פלייליסט (כמובן שבלי הסוגריים..))
-
@אהרן-שובקס אההה, ולא רואים את התוכנה בתוכנות?
-
@איציק-דייטש
לא אין לתוכנה ממשק גרפי -
@אהרן-שובקס אוקיי, מקווה שאני אסתדר, בכל מקרה תודה רבה!!!
-
@אהרן-שובקס איך אני מוריד mp3?
-
youtube-dl -x --audio-format mp3 https://www.youtube.com/watch?v=UYRsjwpi2Xs
-
@אהרן-שובקס זה מה שקיבלתי
[download] 100% of 2.80MiB in 00:01 ERROR: ffprobe/avprobe and ffmpeg/avconv not found. Please install one.
-
@איציק-דייטש
אה שכחתי תתקין ffmpeg
בלינוקס יש משהו טוב אם אתה רוצה להתקין תוכנה כלשהוא ואין לך כח לחפש בגוגל איך להתקין אז אתה פשוט כותב את השם של התוכנה והוא מביא לך את מה שאתה צריך להריץ בכדי להתקין
אז פשוט תכתובffmpeg
-
@אהרן-שובקס אוקיי, ואז הוא מביא לי גרסאות, נכון?
מה הלאה? -
@איציק-דייטש
שלח לפה את מה שהוא כתב לך -
Command 'ffmpeg' not found, but can be installed with: sudo snap install ffmpeg # version 4.3.1, or sudo apt install ffmpeg # version 7:4.3.2-0+deb11u1ubuntu1 See 'snap info ffmpeg' for additional versions.
-
@איציק-דייטש
תתקין איזה שאתה רוצה השני יותר חדש:sudo apt install ffmpeg
-
@אהרן-שובקס סה"כ עבד מעולה!! אבל השיר בלי תמונה...
-
@איציק-דייטש
אתה יכול גם להוריד את התמונה הממוזערת של השיר ככה:youtube-dl -x --audio-format mp3 --write-thumbnail https://www.youtube.com/watch?v=UYRsjwpi2Xs
-
@אהרן-שובקס שיהיה על השיר תמונה ממוזערת אפשר?
-
@איציק-דייטש
אני לא יודע סתם ככה אתה מכיר תוכנה אחרת שזה אפשרי?