פריצת אופיס 19 - שום דבר לא עוזר !
-
עם כלל סוגי הפריצות שניסיתי - עדיין אותה הודעה - חוץ מלהסיר ולהתקין שוב, יש רעיון למישהו ? -
@צבי-מחשבים אמר בפריצת אופיס 19 - שום דבר לא עוזר !:
עם כלל סוגי הפריצות שניסיתי - עדיין אותה הודעה - חוץ מלהסיר ולהתקין שוב, יש רעיון למישהו ?כן.
@KINGYOS הביא פריצה שעבדה, תחפש. -
-
עם כלל סוגי הפריצות שניסיתי - עדיין אותה הודעה - חוץ מלהסיר ולהתקין שוב, יש רעיון למישהו ?זה לא בעיה עם הקוד והאיקטוב, זה בעיה בקובץ התקנה.
אפי' שביקשת רעיון אחר זה הפתרון. תסיר את אופיס ותתקין מחדש, ואז תאקטב שוב וזה יעבוד חלק.אין שום בעיה עם הודעה זו.
אני התמודדתי מעל חצי שנה עם הודעה זו עד שנמאס לי והתקנתי מחדש ומאז אין לי שום בעיות -
@yg-yg אמר בפריצת אופיס 19 - שום דבר לא עוזר !:
עם כלל סוגי הפריצות שניסיתי - עדיין אותה הודעה - חוץ מלהסיר ולהתקין שוב, יש רעיון למישהו ?זה לא בעיה עם הקוד והאיקטוב, זה בעיה בקובץ התקנה.
אפי' שביקשת רעיון אחר זה הפתרון. תסיר את אופיס ותתקין מחדש, ואז תאקטב שוב וזה יעבוד חלק.אין שום בעיה עם הודעה זו.
אני התמודדתי מעל חצי שנה עם הודעה זו עד שנמאס לי והתקנתי מחדש ומאז אין לי שום בעיותלא נכון.
זה העדכון האחרון של וינ10, כנראה.
היה לי אופיס 365, התקנתי ואקטבתי.
אחרי כמה חודשים (הייתי השני שזה קרה לו בפורום) קפצה לי הודעה דומה-אבל לא בדיוק זו.אקטבתי עם KMS רגיל, ואחרי שבועיים הופיעה ההודעה הזו, ואקטבתי עם הכלי של @KINGYOS -שום כלי אחר לא עבד.
מאז עוד ועוד אנשים מדווחים על התקלה הזו...