שאלה-שכפלתי שלט של הרכב בקלי קלות
-
@אלעזר-כהן אמר בשאלה-שכפלתי שלט של הרכב בקלי קלות:
ספציפי שכפלתי לשלט כזה ועובד פיקס
אבל לסוג הזה משום מה לא הצלחתימה שמעניין שבעיקרון לפי מה שהסינים כותבים שניהם בדיוק אותו דבר מבפנים. כנראה שלא ממש..
-
@אלי-tza אני לא בדיוק יודע
לפי מה שכתבת אתה יודע:
השלט הראשון שהיה לי זה היה כזה והיה לו קידוד של מלא שערים חשמליים
קניתי אחד אותו דבר ולא עבד
קנית שתיים אותו דבר אחד עבד ואחד לא. הבנתי אותך נכון?
-
@אלעזר-כהן תחשוף לנו עוד פרטים על הרכב שלך שנוכל גם כן לשכפל וכשנצטרך לרכב נדע מאיפה אפשר לקחת...
-
@אלעזר-כהן השלט נקרא שלט לומד ולרוב השערים צריך שלט עם קוד מתגלגל ולכן כנראה השלט לא עבד לך על השער אבל ברוב הרכבים זה שלט קוד רגיל תדר 433 ולכן אפשר לשכפל אחד מול אחד ויש רכבים כמו דגמים מסויימים של יונדאי שא"א לשכפל שלט מול שלט אלא רק בדרך אחרת וכמובן שצריך שלט מתאים.
@מגדלים אמר בשאלה-שכפלתי שלט של הרכב בקלי קלות:
@אלעזר-כהן תחשוף לנו עוד פרטים על הרכב שלך שנוכל גם כן לשכפל וכשנצטרך לרכב נדע מאיפה אפשר לקחת...
זה רק אם תעמוד קרוב אליו בשעה שהוא לוחץ על השלט שלו ותלחץ בשלט המתלמד, כך שאל תתלהב מידי
-
@itamar25 אמר בשאלה-שכפלתי שלט של הרכב בקלי קלות:
השלט נקרא שלט לומד ולרוב השערים צריך שלט עם קוד מתגלגל ולכן כנראה השלט לא עבד לך על השער
לא הבנתי בדיוק
הסברתי שהשלט שפותח שערים לא משכפל גם לא שלט נוסף אותו דבר אבל סוג אחר מסוים כן שכפל לי
יש דבר כזה אולי כמות מוגבלת לשכפול? -
@אלעזר-כהן אין כמות מוגבלת לשיכפול אבל צריך להכניס את השלט למצב לומד (לפעמים הוא מגיע במצב כזה ולפעמים לא) אבל עד כמה שאני יודע (ויש לי נסיון בזה) יש סוג שערים שזה בעייתי כמו שערים של עופר שאם אין לך שלט מתאים אז לפעמים הוא יפתח ולפעמים לא, מוזר לי שאחד עובד כרגיל ואחד לא.
-
@אלי-tza אמר בשאלה-שכפלתי שלט של הרכב בקלי קלות:
איך עושים את זה?
לכל שלט יש דרך משלו
בדרך כלל זה לחיצה על 2 ביחד ארוך ואז ללחוץ רק על אחד 3 לחיצות מהירות ולעזוב ואז לעזוב לגמרי וללחוץ על הראשון ארוך ולקודד, ככה זה נכון?
-
ככה זה נכון?
לא ממש מדוייק או שלא הבנתי אותך נכון, בדרך כלל לחיצה ארוכה על שני הראשונים ואז לשחרר רק את השני וללחוץ עליו 3 לחיצות קצרות
-
ככה זה נכון?
לא ממש מדוייק או שלא הבנתי אותך נכון, בדרך כלל לחיצה ארוכה על שני הראשונים ואז לשחרר רק את השני וללחוץ עליו 3 לחיצות קצרות
ואז אמור להיות שזה ריק בלי מנורה כחולה נכון?