מספר מעקב שלא מוכר לדואר ישראל
-
@מוטי-זהב
יש לי חבר שעשה הזמנה מאלי אקספרס של מוצר מסויים (כמדומני אוזניות) והוא קיבל מספר הזמנה וכמובן ניסה לעקוב אחר ההזמנה וזה לא נתן לו לעקוב לאחר כחודש הוא הצליח להגיע להזמנה ורואה שזה נמצא בחולון
(הוא גר במודעין עילית) הוא עשה צילום מסך של ההזמנה אם המספר מעקב וכו' הדיע לסניף הדואר והיתה שם איזה פקידה שאמרה לו אני רוצה לבדוק משהו לקחה את הצילום מסך ובדקרה לעומק במחשבים
התברר דבר מעניין מאוד הסיני נתן לו מספר הזמנה כפול כלומר שני אנשים קיבלו את אותו מספר הזמנה ולכן הוא לא הצליח להיכנס למערכת וכאשר הצליח גילה שהמוצר נמצא באזור אחר,
כאשר הוא שלח הודעה למוכר
המוכר הודה וביקש שלא יתלונן עליו כי זה דופק לו את העסק
ולכן יכול להיות שאם המספר הזמנה לא עובד סיכוי סביר שהמספר משוכפל כמה פעמים
נקודה למחשבה -
@מורדכה אמר במספר מעקב שלא מוכר לדואר ישראל:
@מוטי-זהב
יש לי חבר שעשה הזמנה מאלי אקספרס של מוצר מסויים (כמדומני אוזניות) והוא קיבל מספר הזמנה וכמובן ניסה לעקוב אחר ההזמנה וזה לא נתן לו לעקוב לאחר כחודש הוא הצליח להגיע להזמנה ורואה שזה נמצא בחולון
(הוא גר במודעין עילית) הוא עשה צילום מסך של ההזמנה אם המספר מעקב וכו' הדיע לסניף הדואר והיתה שם איזה פקידה שאמרה לו אני רוצה לבדוק משהו לקחה את הצילום מסך ובדקרה לעומק במחשבים
התברר דבר מעניין מאוד הסיני נתן לו מספר הזמנה כפול כלומר שני אנשים קיבלו את אותו מספר הזמנה ולכן הוא לא הצליח להיכנס למערכת וכאשר הצליח גילה שהמוצר נמצא באזור אחר,
כאשר הוא שלח הודעה למוכר
המוכר הודה וביקש שלא יתלונן עליו כי זה דופק לו את העסק
ולכן יכול להיות שאם המספר הזמנה לא עובד סיכוי סביר שהמספר משוכפל כמה פעמים
נקודה למחשבהידוע. צריך להתלונן באליאקספרס ולא לוותר
-
לסיכום: המשלוח אכן הגיע עם צ'יטה
:::
@משה-144 אמר במספר מעקב שלא מוכר לדואר ישראל:
@מוטי-זהב
החברה ששולחת את המשלוח שלך
עובדת בארץ עם חברת צ'יטה
הם אלו שאחראים על המשלוח בארץ.
כך שיתכן שתוכל להעזר איתם כשהמשלוח יהיה בארץ.:::
ולגבי מספר בלי סמסים
:::
@mdy אמר במספר מעקב שלא מוכר לדואר ישראל:
@מוטי-זהב אמר במספר מעקב שלא מוכר לדואר ישראל:
JNTCU000000000YQ
היה לי מספר כזה פעם. זה לא יגיע דרך דואר ישראל. אני מנסה לבדוק מה קרה עם זה. בכל מקרה לא בשורות ממש טובות. זה מגיע עם צ'יטה או משהו כזה. אם אתה מקבל הודעות יופי. אם לא תצטרך לעקוב אחרי הודעות קוליות מוזרות שתקבל בטלפון הכשר.
אם אזכר במידע נוסף אעדכן@mdy אמר במספר מעקב שלא מוכר לדואר ישראל:
@משה-144 לא להגזים. אם הוא ירים את הטלפון לכל השיחות ו/או יקשיב להודעות קוליות. הכל יהיה בסדר.
יש מצב שהמספר גם יתחלף (לעקוב באליאקספרס בהזמנה) לאקסלוט או חברה אחרת:::
זה לא בעיה כי אפשר לחזור שוב למספר ולא חייבים לענות לה מיד ואפשר גם להיכנס לאזור אישי בצ'יטה ע"י צינתוק לפלאפון בלי סמסים ולראות בדיוק לאיפה זה הגיע
ולגבי המעכב משלוחים אפשר ע"י טארק 17