פיענוח דוח סמארט לSSD
- 
- 
- 
@שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD:  
 למה הוא כותב לי 99%?מה הבעיה?99% משמע 99 אחוז לשימוש (בקיצור זה מעולה , ההפיכך של זה שהיה כתוב כאן 1 אחוז) 
 ככה אני זוכר שמישהו העלה נושא ושאל אותה שאלה ומשחזר מידע ענה משהו בסגנון
 @משחזר-מידע אשמח אם תוכל לבאר יותר ולדקדקני
- 
@שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD:  
 למה הוא כותב לי 99%?מה הבעיה?99% משמע 99 אחוז לשימוש (בקיצור זה מעולה , ההפיכך של זה שהיה כתוב כאן 1 אחוז) 
 ככה אני זוכר שמישהו העלה נושא ושאל אותה שאלה ומשחזר מידע ענה משהו בסגנון
 @משחזר-מידע אשמח אם תוכל לבאר יותר ולדקדקני@הנני-העני כל כונן מוגבל במס' הכתיבה/קריאה שלו עם הזמן היכולת שלו יורדת וזה אומר שהמצב לא משהו 
 ככה משחזר מידע כתב פעם (בכונן שם היו עוד כמה בעיות ככה שהמצב היה ממש בעייתי)
- 
@הנני-העני כל כונן מוגבל במס' הכתיבה/קריאה שלו עם הזמן היכולת שלו יורדת וזה אומר שהמצב לא משהו 
 ככה משחזר מידע כתב פעם (בכונן שם היו עוד כמה בעיות ככה שהמצב היה ממש בעייתי)
- 
@קינג-קומפיוטר 
 בדיוק כך
 פשוט לא זכרתי מה הוא כתב אז
 ואתה מביא ציטוט אחד לאחד
 תודה!@הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )
- 
@הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )@שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )תגיד לי כמה שטח פנוי יש לך בדיסק אכין לך סקריפט שיוריד לך את זה בא נאמר לאפס יהי טוב ? (או כל מס'אחר שתבחר) 
- 
@שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )תגיד לי כמה שטח פנוי יש לך בדיסק אכין לך סקריפט שיוריד לך את זה בא נאמר לאפס יהי טוב ? (או כל מס'אחר שתבחר) @משחזר-מידע נשאר לי 119 ומה זה אומר להוריד לאפס? 
- 
@שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )תגיד לי כמה שטח פנוי יש לך בדיסק אכין לך סקריפט שיוריד לך את זה בא נאמר לאפס יהי טוב ? (או כל מס'אחר שתבחר) @משחזר-מידע אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )תגיד לי כמה שטח פנוי יש לך בדיסק אכין לך סקריפט שיוריד לך את זה בא נאמר לאפס יהי טוב ? (או כל מס'אחר שתבחר) נראה לי ש @שמח-לעזור לא הבין את הבדיחה 
- 
@משחזר-מידע אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @שמח-לעזור אמר בפיענוח דוח סמארט לSSD: @הנני-העני אבל למה 99?(למה המספר המבאס הזה  ) )תגיד לי כמה שטח פנוי יש לך בדיסק אכין לך סקריפט שיוריד לך את זה בא נאמר לאפס יהי טוב ? (או כל מס'אחר שתבחר) נראה לי ש @שמח-לעזור לא הבין את הבדיחה