בקשת מידע | מכונת דפוס להדפסה בכמויות גדולות
-
שלום רב לכל מי שיכול ומעוניין לעזור!
אני מתעניין במכונות דפוס, ואשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם בעניין.
אני כהיום עוסק בעיצוב ועד ההפקה עצמה, עבדתי עד היום עם מכונת צילום משרדית שבסופו של דבר עשה פחות או יותר את העבודה.
לאחרונה מצאתי את עצמי מדפיס כמויות יותר גדולות, וגם נצרך לסוגים שונים של הידוק קיפול חיתוך (מעבר למה שמכונת צילום עם פינישער מסוגל לתת), והתחלתי לחשוב על מכונות דפוס.
עד כאן ההקדמהאני מקיף בשאלה כמה חלקים, ואשמח לקבל את תשובתכם גם לחלק...
השאלה היא כך:
א. בגדול מה עדיף?
מצאתי שיש המון חברות שמשווקות מכונות תעשייתות, כמו זירוקס, ריקו, קנון, קוניקה וכו', אז מה עדיף, אלו מהם נותנים את האיכות הטובה ביותר, אלו מהם מספקים יותר אופציות, אלו מהם יותר חסכוניים בדיו חשמל, תקיעות דף וכו'.
השאלה היא גם לש"ל וגם לצבעוני.האם יש דברים שמומלצים למתחילים, ואחרים למתקדמים?, או שזה לא משנה?
ב. מחירים.
אשמח מאוד אם יש מקום בו ניתן לראות סדר גודל של מחירים, (מבלי שאצטרך לקרוא לסוכנים ולקיים פגישות, מו"מ וכו').ג. יש בכלל שכירות / הצבה, או שיש רק קנייה ושירות?
וא"כ מה הן החברות המומלצות (גטר?, המפעיל?, זירוקס?, וכו').ד. ובכלל האם בכלל צריך את כל אופציות הגימור או שיש דברים שהם מיותרים לגמרי?
תודה רבה
-
@davd אמר בבקשת מידע | מכונת דפוס להדפסה בכמויות גדולות:
שלום רב לכל מי שיכול ומעוניין לעזור!
אני מתעניין במכונות דפוס, ואשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם בעניין.
אני כהיום עוסק בעיצוב ועד ההפקה עצמה, עבדתי עד היום עם מכונת צילום משרדית שבסופו של דבר עשה פחות או יותר את העבודה.
לאחרונה מצאתי את עצמי מדפיס כמויות יותר גדולות, וגם נצרך לסוגים שונים של הידוק קיפול חיתוך (מעבר למה שמכונת צילום עם פינישער מסוגל לתת), והתחלתי לחשוב על מכונות דפוס.
עד כאן ההקדמהאני מקיף בשאלה כמה חלקים, ואשמח לקבל את תשובתכם גם לחלק...
השאלה היא כך:
א. בגדול מה עדיף?
מצאתי שיש המון חברות שמשווקות מכונות תעשייתות, כמו זירוקס, ריקו, קנון, קוניקה וכו', אז מה עדיף, אלו מהם נותנים את האיכות הטובה ביותר, אלו מהם מספקים יותר אופציות, אלו מהם יותר חסכוניים בדיו חשמל, תקיעות דף וכו'.
השאלה היא גם לש"ל וגם לצבעוני.האם יש דברים שמומלצים למתחילים, ואחרים למתקדמים?, או שזה לא משנה?
ב. מחירים.
אשמח מאוד אם יש מקום בו ניתן לראות סדר גודל של מחירים, (מבלי שאצטרך לקרוא לסוכנים ולקיים פגישות, מו"מ וכו').ג. יש בכלל שכירות / הצבה, או שיש רק קנייה ושירות?
וא"כ מה הן החברות המומלצות (גטר?, המפעיל?, זירוקס?, וכו').ד. ובכלל האם בכלל צריך את כל אופציות הגימור או שיש דברים שהם מיותרים לגמרי?
תודה רבה
צור קשר באישי
אתן לך חוות דעת על הניסיון שלי עם קוניקה 654E -
ג. יש בכלל שכירות / הצבה, או שיש רק קנייה ושירות?
יש הרבה חברות שמציבות את המכשיר ונונים שירות מלא כולל דיו, הדבר היחיד שאתה משלם זה החשמל ותשלום לכל הדפסה (מדובר באגורות בודדות להדפסה אחת)
-
@שלמה-ווייס תודה
אתה מדבר על מכונת צילום משרדית, או על מכונת הדפסה?
וכן לא ציינת נייר, האם זה טעות, שכן התכוונת למשהו? -
@שלמה-ווייס אמר בבקשת מידע | מכונת דפוס להדפסה בכמויות גדולות:
@davd מכונת הדפסה ממוצעת (ישיבתית/בתי ספר)
הוא צורך יותר מזה
או לפחות פינישר שיכול להוציא חוברות עם יותר מ20 דף
מה שבקוניקה במכונות מהסוג הזה אין -
וכן לא ציינת נייר, האם זה טעות, שכן התכוונת למשהו?
נייר במיוחד לכמויות כאלו משתלם לקנות לבד