עזרה | עדכון רזולוציה למחשב ועדכון התקן (ווינדוס 7)
-
שלום.
יש לי מחשב שהיה בו אאוטנט ועשיתי לו התקנה מחדש, מחשב נייד.
הבעיה שהם ביטלו את הוויפי.
מדובר על ווינדוס 7!!
במנהל התקנים מופיע שיש התקן של ETHERNET אבל אם משולש צהוב.
השאלה אם זה קשור אליהם או שצריך עדכון.
ולשאלה היותר עיקרית מה אני עושה עם הרזולוציה (אפשר להתחבר לאינטרנט רק עם סטיק (USB)). מה עושים? -
@יום_שמח לא צריך חיבור לרשת בשביל לעדכן התקנים
אין צורך לעדכן את ETHERNET
לעדכון התצוגה, לך למחשב שיש בו רשת, חפש את המחשב + המילה drivers בדר"כ בתוצאה הראשונה יופיע הדף הרשמי עם רשימת הדרייברים, לדוגמא:
asus zenbook 14 ux425 DRIVERS -
@יוסי-מחשבים אהה אוקי
אם נגיד לקחתי מלפני הפירמוט תיקייה בשם דרייברס מתייקיה סיסטם 32 אפשר לקחת משם את הדרייבר ידנית?
-
@יום_שמח אם הרזולוציה לא טובה זה אומר שהדרייבר של הכרטיס מסך לא נכון אלא הברירת מחדל של ווינדוס. תבדוק אם יש לך "מצב שינה" בכיבוי. אם אין, זה אומר שדרייבר הכ. מסך, לא מעודכן. וכמו שכתב לך @יוסי-מחשבים אתה יכול להוריד אותו מכל מחשב, אתה לא צריך אינטרנט במחשב שלך דווקא. עצה טובה לפעם הבאה שאתה מפרמט מחשב ולא רוצה להסתבך עם מציאת הדרייברים, יש תוכנות שמגבות את הדרייברים מהמחשב, אתה יכול למצוא כאלה גם כאן.
-
@aharontz אמר בעזרה | עדכון רזולוציה למחשב ועדכון התקן (ווינדוס 7):
@יום_שמח אם הרזולוציה לא טובה זה אומר שהדרייבר של הכרטיס מסך לא נכון אלא הברירת מחדל של ווינדוס. תבדוק אם יש לך "מצב שינה" בכיבוי. אם אין, זה אומר שדרייבר הכ. מסך, לא מעודכן. וכמו שכתב לך @יוסי-מחשבים אתה יכול להוריד אותו מכל מחשב, אתה לא צריך אינטרנט במחשב שלך דווקא. עצה טובה לפעם הבאה שאתה מפרמט מחשב ולא רוצה להסתבך עם מציאת הדרייברים, יש תוכנות שמגבות את הדרייברים מהמחשב, אתה יכול למצוא כאלה גם כאן.
יש לי רק מצב שינה. אין שינה