עזרה | אני עושה חיפוש בגוגל והוא מעביר אותי למקום אחר
-
@איציק-דייטש אני מבין שלא קראת את מה שכתוב שם:
תרגום:
אם הדפדפן שלך מפנה מעת לעת את החיפושים שלך ל- m.nearbyme.io/search…, מותקן במחשב שלך חוטף דפדפן. חוטף דפדפנים הוא תוכנה שיכולה לשנות את מנוע החיפוש המוגדר כברירת מחדל, דף הפתיחה או דף הכרטיסיות החדש של הדפדפן או להפנות מחדש את חיפושי המשתמשים מסרגל הכתובות. חוטף M.nearbyme.io עשוי להתקין על מחשב בצרור עם תוכנה חינמית או פיראטית כלשהי, או שמשתמש יכול להתקין אותו בעצמו לאחר שהופנה לדף המקדם סיומת דפדפן "שימושית" כלשהי. משתמשים דיווחו על לפחות שתי סיומות דפדפן הגורמות להפניות מחדש של M.nearbyme.io: מנועים מותאמים אישית וסוויפט סלקט. מדריך שלב אחר שלב זה יעזור לך להיפטר מחוטף הדפדפנים ולהסיר את הפניה מחדש של M.nearbyme.io מהדפדפנים שלך.
-
@kingyos אמר בעזרה | אני עושה חיפוש בגוגל והוא מעביר אותי למקום אחר:
@איציק-דייטש אני מבין שלא קראת את מה שכתוב שם:
סליחה....
תכל'ס זה היה בגלל תוכנה שחיפשתי שהוא שיבש לי את כל המחשב (יכול להיות וירוס... ) הסרתי אותו, ועכשיו אני מתקין איסט.
בכל מקרה תודה רבה!!! -
@איציק-דייטש אמר בעזרה | אני עושה חיפוש בגוגל והוא מעביר אותי למקום אחר:
(יכול להיות וירוס... )
לא כל דבר שמשנה את המחשב זה וירוס, בסך הכל אנשים דוחפים תוכנות למחשב או במקרה שלך חוטף דפדפנים כדי שאנשים יראות בכח את מה שהם רוצים שיראו.
זה מקרה מאוד נפוץ ברשת, מי שלא שם לב יכול לקבל הרבה תכונות מוזרות בלי לדעת בכלל שמותקנות אצלו במחשב, ולכן במקרה כזה גם אנטי וירוס לא יעזור לך כי כאמור זה לא וירוס.
לפני כמה שנים נתקלתי בתוכנה (אחד ששונא את כרום) שמחקה את דפדפן כרום וכל דף אינטרנט שאתה פותח זה מפנה אותך בכח ל- Microsoft Edge , בהתחלה הייתי סבור כמוך ולא מצאתי תוצאות, עד שחיפשתי לעומק דרך תוכנות של אתחול וכד' וגיליתי את הפקודה שעושה את זה ואחרי מחיקה של כמה וכמה קבצים הדפדפן כרום חזר לעבוד. -
@kingyos זה לא עזר
יש לך עוד רעיונות?
חוצמיזה שאינטרנט נתקע לי הרבה מאז...
אגב, עכשיו הוא מעביר אותי לכתובת הזאת
https://ext22b06.mysearch.space/?q=אינטרנט איטי
וזה לא עובד... כלומר נתקע...
עשיתי ריענון והוא מעביר אותי לפה
http://my-search.link/?domain=cmFpZGVyc3NlYXJjaC5jb20&srcid=iho3&q=אינטרנט+איטי
וגם זה נתקע -
@איציק-דייטש נשמע מורכב...
בכל אופן אני במקומך הייתי עובר על התהליכים של המחשב והאתחול ובודק קבצים חשודים, אבל בשביל זה צריך ידע בקבצי מערכת.
אני חושב שהפתרון הכי מהיר זה שחזור מערכת לנקודה לפני הבעיה, אם אין לך אז.... -
@kingyos אמר בעזרה | אני עושה חיפוש בגוגל והוא מעביר אותי למקום אחר:
בכל אופן אני במקומך הייתי עובר על התהליכים של המחשב והאתחול ובודק קבצים חשודים, אבל בשביל זה צריך ידע בקבצי מערכת.
אם אני מביא תמונות, תוכל לעזור לי?
אם כן, מאיפה להביא לך תמונות? -
@איציק-דייטש
תבדוק תוספים. ייתכן מאוד שהם משבשים לך החיפוש.
קרה לי לא פעם ולא פעמיים. -
@הנני-העני לא התקנתי תוסף בתקופה האחרונה...